Survivor spoiler: Σοκ με την επιστροφή του Βαλάντη στην Ελλάδα!

Survivor spoiler: Σοκ με την επιστροφή του Βαλάντη στην Ελλάδα!

Όλο το παρασκήνιο

Ο Βαλάντης αποχώρησε από το Survivor την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου. Ένας παίκτης που σίγουρα προκάλεσε πολύ θυμό όχι μόνο στους συμπαίκτες του αλλά και στους τηλεθεατές με τη συμπεριφορά του. Η επιστροφή του από τον Άγιο Δομίνικο είναι από αυτές που περιμένουμε περισσότερο καθώς θέλουμε να δούμε πώς θα εξηγήσει τον τρόπο που λειτούργησε στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Απορίες έχουν δημιουργηθεί και σχετικά με τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε κατά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της αποχώρησης αφού δεν ήταν παρών στο Συμβούλιο. «Ίσως και πρώτη φορά παγκοσμίως στο Survivor να λείπει παίκτης που είναι υποψήφιος προς αποχώρηση από το συμβούλιο», είπε ο Γιώργος Λιανός για τον Βαλάντη. Στο φινάλε του επεισοδίου τον είδαμε να καίει την κόκκινη μπαντάνα της ομάδας του και εγκαταλείπει την καλύβα των Διάσημων.

Και παρόλο που οι παίκτες που αποχωρούν από το Survivor επιστρέφουν σχετικά άμεσα στην Ελλάδα, το δικό του ταξίδι στην πατρίδα καθυστέρησε. Σύμφωνα με πληροφορίες του okmag και του Γιώργου Μπέζα, ο Βαλάντης θα βρίσκεται στην Αθήνα αύριο το μεσημέρι. Ο τραγουδιστής φτάνει στο Ελευθέριος Βενιζέλος στις 15:00.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας επιστρέφει στην Ελλάδα και ο Θανάσης Βισκαδουράκης που αποχώρησε στο επεισόδιο της περασμένης Τετάρτης 26 Ιανουαρίου.

Η ανακοίνωση του ονόματός του ηθοποιού ξάφνιασε τους πάντες το βράδυ της Τετάρτης, καθώς δεν περίμεναν ότι εκείνος θα ήταν ο υποψήφιος που θα αποχωρούσε. Πολύ περίεργα εξομολογήθηκε πως αισθανόταν ο Θανάσης Βισκαδουράκης μετά την αποχώρησή του από το Survivor.

Ο ίδιος ανέφερε ότι ήταν προετοιμασμένος για την αποχώρησή του, αλλά και πώς «έγραψε» η εμπειρία του Survivor στη ζωή του. «Αισθάνομαι περίεργα από την ημέρα που έφυγα γιατί είδα για πρώτη φορά κρεβάτι, είδα στρώμα, είδα ζεστό νερό, είδα τα μούτρα μου και τρόμαξα. Δεν περίμενα να έχουν μεγαλώσει τόσο τα μούσια μου. Ένιωσα έναν πανικό, δεν ήξερα τι μου συνέβαινε. Το Survivor είναι το πιο ανατρεπτικό παιχνίδι. Εγώ το πίστευα ότι θα φύγω αλλά από τους συμπαίκτες μου κανένας. Δεν έχει σχέση η επαγγελματική μου ζωή με το Survivor. Πριν πάω στο συμβούλιο αποχώρησης άφησα την κουβέρτα μου στον Άρη Σοϊλέδη, με τον οποίο ήρθαμε πολύ κοντά», είπε ο ηθοποιός μετά την αποχώρησή του.

Πηγή: OK!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ