Πιλίδης: «Θα προτιμούσα να με γνώριζαν ως παγκόσμιο πρωταθλητή, όχι ως Survivor» (vid)

Πιλίδης: «Θα προτιμούσα να με γνώριζαν ως παγκόσμιο πρωταθλητή, όχι ως Survivor» (vid)

Ο Γιωρίκας Πιλίδης λίγες μέρες μετά την αποχώρησή του από το Survivor ξεκαθάρισε πως θα ήθελε ο κόσμος να τον γνώριζε ως παγκόσμιο πρωταθλητή και όχι από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Γιωρίκας Πιλίδης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Όλα Γκουντ», λίγες μέρες μετά την αποχώρησή του από το Survivor και τόνισε ότι θα προτιμούσε ο κόσμος να τον γνωρίζει για τις διακρίσεις του στην πάλη παρά από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης.

Επιπλέον, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα εμπόδια που κλήθηκε να αντιμετωπίσει στον χώρο του αθλητισμού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Πιστεύω στη σκληρή δουλειά, όχι στο ταλέντο. Έτσι μου έμαθε ο προπονητής μου, ο οποίος μου έλεγε ότι όσο ταλέντο κι αν έχεις, αν δεν δουλέψεις δεν θα τα καταφέρεις. Έχω δουλέψει πάρα πολύ, είχα πολλούς τραυματισμούς λόγω της σκληρής δουλειάς. Παλιά όταν ήταν να πάω εκδρομή με το σχολείο μου, ο προπονητής μου μού έλεγε ότι «είναι μια ευκαιρία να κάνουμε από δύο και τρεις προπονήσεις την ημέρα. Η παρέα μου είναι του κύκλου μου, δηλαδή μέσα από τον αθλητισμό.

Έχω φτιάξει έναν χαρακτήρα, έχω δυναμώσει σαν άνθρωπος, έχω μάθει μέσα από τον αθλητισμό να σέβομαι τους συνανθρώπους μου, τους συναθλητές μου, οπότε σίγουρα δεν έχω μετανιώσει για την επιλογή μου. Το συνιστώ σε όλους να ασχοληθούν με αυτό το άθλημα.

Πήρα την απόφαση να πάω στο Survivor γιατί το οικονομικό κομμάτι είναι και το πιο σπουδαίο. Όλοι μπήκαν μέσα γι’ αυτόν τον λόγο, αλλά δεν ξέρω. Ήμασταν με τη μάνα μου, καθόμασταν και συζητήσουμε επειδή το 2021 είχα πολλές διακρίσεις είπαμε ότι λογικά φέτος θα με πάρουν στους διάσημους. Οπότε είπαμε ότι θα βγάλουμε και κάποια χρήματα παραπάνω.

Αυτή τη στιγμή πάρα πολλά παιδιά που μεγαλώσαμε μαζί, κάναμε τις ίδιες προπονήσεις, απλά αυτοί δεν ήταν τόσο τυχεροί όσο εγώ που είχα κάποιους ανθρώπους γύρω μου που μπόρεσαν να με στηρίξουν για να πάω εκεί. Φτάσανε μέχρι μια ηλικία 17-18 ετών που σου λέει «κοίταξε είμαι πανελλήνιος πρωταθλητής εδώ και πόσο καιρό κι επειδή δυστυχώς δεν έχω φέρει κάποια μεγάλη διάκριση, φεύγω, γιατί πρέπει να ταΐσω την οικογένειά μου». Κι αυτό θα συνεχίζεται να γίνεται».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ