Μεταγραφή-έκπληξη στην TV: Εφυγε από τη Ζήνα Κουτσελίνη, πηγαίνει στη Σίσσυ Χρηστίδου

Μεταγραφή-έκπληξη στην TV: Εφυγε από τη Ζήνα Κουτσελίνη, πηγαίνει στη Σίσσυ Χρηστίδου

Ενα από τα πρόσωπα - αποκαλύψεις της φετινής σεζόν, πήρε μεταγραφή από το STAR στο MEGA και από τη Ζήνα Κουτσελίνη στη Σίσσυ Χρηστίδου!

Την παραίτηση της υπέβαλλε η Άρια Καλύβα, από την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελινη, «Αλήθειες με τη Ζήνα». Η δημοσιογράφος που κάλυπτε το αστυνομικό ρεπορτάζ στο «Αλήθειες με τη Ζήνα», και η οποία παρακολουθεί το ίδιο ρεπορτάζ και στο «Πρώτο Θεμα», τόσο στο σάιτ, όσο και στην εφημερίδα, και θεωρείται μια απο τις καλύτερες στο χώρο της, δεν ανήκει στο δυναμικό της εκπομπής του Star εδώ και μία εβδομάδα.

Αιτία της αποχώρησης φαίνεται να ήταν η διάσταση απόψεων ανάμεσα στην ίδια και την εκπομπή αναφορικά με τον τρόπο χειρισμού κάποιων θεμάτων. Η Άρια Καλύβα αποτέλεσε φετινή προσθήκη της εκπομπής και προσωπική επιλογή της Ζήνας Κουτσελίνη καθώς μετα τον θάνατο του Γιώργου Καραιβάζ η θέση είχε απομείνει κενή.

Δεν πέρασε, ωστόσο, μια εβδομάδα από όταν έφυγε από την τηλεόραση και τώρα η Καλύβα επιστρέφει μέσα από άλλη τηλεοπτική συχνότητα και εκπομπή. Καθώς όπως αποκάλυψε το youfly.com η αστυνομική συντάκτρια του «Πρώτου θέματος», από αυτό το Σάββατο και κάθε Σαββατοκύριακο θα βρίσκεται στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» του MEGA.

Μάλιστα, κάθε ΣΚ θα δίνει κανονικά το παρών στο πλατό της εκπομπής, καθώς η Σίσσυ Χρηστίδου ποντάρει πολλά στην συγκεκριμένη ενότητα της εκπομπής της που από αυτή την εβδομάδα ενισχύεται με το πάντα έγκυρο ρεπορτάζ της Άριας Καλύβα που με ψυχραιμία, εγκυρότητα και σοβαρότητα αναλύει τα γεγονότα και μεταφέρει στο κοινό όλες τις εξελίξεις από το αστυνομικό ρεπορτάζ που τελευταία έχει την τιμητική του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ