Ήταν ερωτευμένοι και αχώριστοι αλλά… – Ο λόγος που χώρισαν ο Αντώνης Κανάκης και η Χριστίνα Μουστάκα

Ήταν ερωτευμένοι και αχώριστοι αλλά… – Ο λόγος που χώρισαν ο Αντώνης Κανάκης και η Χριστίνα Μουστάκα

Ελάχιστοι το γνωρίζουν

Ο Αντώνης Κανάκης έχει μείνει στην ιστορία, πια, ως κορυφαίος σατιρικός παρουσιαστής, έχοντας απασχολήσει λίγες φορές με την προσωπική του ζωή, και ένας από τους μεγάλους του έρωτες ήταν η Χριστίνα Μουστάκα, το άλλοτε κορίτσι του Ράδιο Αρβύλα.

Η σχέση τους είχε κορυφωθεί περίπου το 2010, σύμφωνα με τα τότε δημοσιεύματα, αν και πολλά στοιχεία δεν είχαν διαρρεύσει. Οι ίδιοι, βέβαια, για να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις και να… παίξουν με όσους τους «κυνηγούσαν», είχαν δώσει τότε ένα απίστευτο στιγμιότυπο, την ώρα που πήγαν να φιληθούν στην εκπομπή.

Η Χριστίνα Μουστάκα μόλις το ρολόι έδειξε νταν 12 το βράδυ, έτρεξε να ευχηθεί στον Αντώνη Κανάκη για την ονομαστική του εορτή, αφού σήμερα είναι του Αγίου Αντωνίου. Έλα, όμως που το βραχιόλι της ήρθε και μπλέχτηκε στο μικρόφωνό του κι ένα το σώσε στο στούντιο.

«Δεν μπορώ να πω ότι δεν μου αρέσει κιόλας», είπε ο Αντώνης Κανάκης και μια δόση αμηχανίας την είχε.

Οι υπόλοιποι έσπευσαν να τους ξεκολλήσουν, με την Χριστίνα Μουστάκα ακάθεκτη να προλογίζει το θέμα της. Τελικά, ο Σερβετάς ωσάν άλλος… Σούπερμαν τους απεγκλώβισε με τον Αντώνη Κανάκη να τον κράζει που του έκοψε την τύχη.

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ