«Η Φάρμα»: Παναγιώτης Ψωμιάδης – «Του Γαρδέλη του έχει λασκάρει η βίδα… Ανήκει σε…»

«Η Φάρμα»: Παναγιώτης Ψωμιάδης – «Του Γαρδέλη του έχει λασκάρει η βίδα… Ανήκει σε…»

«Σαράντα μέρες χωρίς φαγητό, χωρίς ύπνο, με αγγαρεία, με δολοπλοκίες, με ίντριγκες, με έρωτες, πόσο να αντέξω;»

«Σαράντα μέρες χωρίς φαγητό, χωρίς ύπνο, με αγγαρεία, με δολοπλοκίες, με ίντριγκες, με έρωτες, πόσο να αντέξω; Πολλές φορές καθόμουν και τους παρατηρούσα και έλεγα, “γιατί ρε παιδιά;”. Με βάλανε να καθαρίζω τις τουαλέτες, όχι ότι δεν το ήθελα αλλά εσείς οι γυναίκες δεν είστε καθόλου ευγενικές…», είπε αρχικά ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, μιλώντας στην κάμερα του OPEN για την εμπειρία του στη «Φάρμα».

Για τους πρώην συμπαίκτες του, Σταμάτη Γαρδέλη και Κωνσταντίνο Κουτσαβάκη, πρόσθεσε: «Σταμάτης… δε του έχει μείνει καμία βίδα. Ήρθε προχθές και του λέω “αντί να τις βιδώσεις, τις ξεβίδωσες πιο πολύ, δεν ανήκεις στον πλανήτη γη”. Μιλάει μόνος του, με τον Δία, με τα πορτοκάλια, με τα μανταρίνια, με τα ζωάκια…

Έχεις και τον άλλον τον Κουτσαβάκη, τον ρεμπέτη… πιάνει το μπαγλαμαδάκι και παίζει. Πάει στα πορτοκάλια και παίζει να μεγαλώσουν. Πρώτη φορά βλέπω μπαγλαμαδάκι να μεγαλώνει τα πορτοκάλια».

Για το «σύστημα» και το πως τον οδήγησε στην συνολική «καταστροφή του», τόνισε: «Με φάγανε, με φίμωσαν γιατί έλεγα αλήθειες. Ενόχλησε η φωνή μου. Έχω επτά αθωωτικά δικαστήρια και είναι ακόμη ένα που δεν ξέρω αν θα γίνει. Εμένα το σύστημα με κατέστρεψε κοινωνικά, οικονομικά, πολιτικά. Γιατί ρε παιδιά;».

Πηγή: nassosblog.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ