«Ξεκατινιάστηκαν» Καλλίρης – Γερμανού: «Εγώ την έκανα φίρμα, στα πόδια μου μεγάλωσε»

«Ξεκατινιάστηκαν» Καλλίρης – Γερμανού: «Εγώ την έκανα φίρμα, στα πόδια μου μεγάλωσε»

Ο Θάνος Καλλίρης βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Τετάρτης στο «The 2Night Show» και του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο τραγουδιστής μίλησε για τη συμμετοχή του στη Eurovision που απογείωσε την καριέρα του, για το χαρακτηριστικό μαλλί του που έγινε τάση στα κομμωτήρια, για την υστερία των θαυμαστριών, για την εκρηκτική σχέση του με τη Ναταλία Γερμανού, για την απόκτηση των παιδιών του, αλλά και για την περίοδο που τα φώτα της δημοσιότητας σταμάτησαν να τον τυφλώνουν.

«Δεν έχασα ποτέ τον εαυτό μου, το λέω με σιγουριά. Βίωσα και γεύτηκα κάθε στιγμή της καριέρας μου και την επιτυχία αλλά και την αποτυχία. Το έζησα όλο πολύ ωραία. Δεν είχα ποτέ αγοραφοβία, ούτε το έπαιζα κάποιος. Γενικά ήμουν πάντα προετοιμασμένος ότι θα πέσει η απήχηση μου.

Όταν έχεις τέτοια παρακαταθήκη και ξαφνικά χάνεσαι γιατί τα φώτα στρέφονται κάπου αλλού είναι περίεργο. Δεν ήμουν ευτυχισμένος αλλά είχα προετοιμαστεί να μην είμαι στην κορυφή. Μετά από ένα σημείο και μετά ο κόσμος επέστρεψε στις μουσικές μας. Φαντάσου πιο πολλά live έκανα το 2017 και το 2018 παρά όσο ήμουν στα πάνω μου. Τα ραδιόφωνα με παίζουν…» τόνισε αρχικά ο Θάνος Καλλίρης.

Η εκρηκτική σχέση με την Ναταλία Γερμανού

«Ήμασταν πεντέμισι χρόνια… σκλαβιά εεε… ζευγάρι με την Ναταλία Γερμανού. Προς το τέλος της σχέσης μας μαθεύτηκε το ειδύλλιο. Τότε δεν υπήρχε showbiz όπως την ξέρουμε τώρα, ο κόσμος δεν ασχολούταν. Μη κοιτάς που τώρα είναι η Γερμανού η φίρμα, τότε δεν την ήξεραν. Εγώ τη γαλούχησα, στα πόδια μου μεγάλωσε» αποκάλυψε ο Θάνος Καλλίρης.

Η παρουσιάστρια του Alpha παρακολούθησε τη συνέντευξη του πρώην συζύγου της στον The 2Night Show και δεν θα μπορούσε να μη σχολιάσει με τον δικό της μοναδικό τρόπο. Η Ναταλία Γερμανού έγραψε στο προσωπικό της προφίλ στο Twitter: «Βλέπετε όλοι ότι ο
@ThanosKalliris γύριζε video clip για να γνωρίζει μοντέλα και να τρέχει στα νησιά κατά τα άλλα ήμουν ΕΓΩ ζηλιάρα όχι εντάξει δεν πειράζει».

Πηγή: tlife.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ