Πασίγνωστος ηθοποιός δουλεύει πλέον ως ντελίβερι: «Έχω παλέψει με πολλά σκοτάδια…» (vid)

Πασίγνωστος ηθοποιός δουλεύει πλέον ως ντελίβερι: «Έχω παλέψει με πολλά σκοτάδια…» (vid)

«Έχω δουλέψει σερβιτόρος, σε συσκευασία σταφυλιών, ντελίβερι πολύ πρόσφατα και συνεχίζω να δουλεύω...»

Άλλη μια συγκλονιστική εξομολόγηση έγινε μέσα από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται» για ηθοποιό, το μεσημέρι της Κυριακής 27/3. Ο λόγος για τον ηθοποιό Νίκο Μπράβο, ο οποίος έχει κάνει περάσματα από πολλά σίριαλ.

Ο καλεσμένος μίλησε πολύ αποκαλυπτικά για τη ζωή του, δηλώνοντας πως έχει παλέψει με πολλά σκοτάδια στη ζωή του για να καταφέρει να βγει σήμερα φωτεινός. Πιο αναλυτικά αποκάλυψε πως η δουλειά φυσικά και δεν είναι ντροπή, αφού για να ξεχρεώσει το σπίτι του έχει κάνει πολλά επαγγέλματα μεταξύ αυτών και ντελίβερι.

Οι δηλώσεις του Νίκου Μπράβου για τα επαγγέλματα που έκανε εκτός υποκριτικής

«Όταν ήρθα στην Αθήνα ήμουν πολύ ζωηρός, κινδύνευα να σκοτωθώ. Ζούσα στα κόκκινα, έχω κάνει πολλά λάθη αλλά είμαι ακόμα ζωντανός», δήλωσε αρχικά ο ηθοποιός και συνέχισε:

«Δεν πίστευα στον εαυτό μου και στις δυνατότητές μου. Δεν ήμουν ειλικρινής, ούτε στον εαυτό μου, ούτε στους άλλους. Τώρα πια θέλω να πιστεύω, ότι αφού έχω βαρέσει το κεφάλι μου κι έχω πέσει στα βαθιά μέσα στο πηγάδι, μου έχει γίνει μάθημα. Οι ρίζες των προβλημάτων ξεκινούν από την παιδική ηλικία. Οι γονείς θα κάνουν και κάποια λάθη που μπορεί να έχουν σοβαρό αντίκτυπο στα παιδιά».

«Στα 18-19-20 ήμουν ένα αγρίμι. Δεν πατούσα πουθενά. Ήταν ο Γιώργος Μάνεσης τότε, ο δάσκαλος πιάνου μου που μου είπε να αγαπήσω τα σκοτάδια μου. Αν δεν έχεις σκοτεινές πλευρές δεν μπορείς να έχεις ούτε φωτεινές», τόνισε και αποκάλυψε ότι ακόμα και τώρα κάνει και άλλες δουλειές εκτός από την υποκριτική.

«Έχω δουλέψει σερβιτόρος, σε συσκευασία σταφυλιών, ντελίβερι πολύ πρόσφατα και συνεχίζω να δουλεύω. Είναι οικονομική βοήθεια, έτσι ξεχρέωσα και το σπίτι μου. Έχουν πλάκα οι πελάτες, μου έχει τύχει να με αναγνωρίσουν από τη φωνή μου. Ακούς από κάποιους παράπονα γιατί άργησε η παραγγελία, ενώ άλλος μου έβαλε τις φωνές γιατί πήγα νωρίς και τον έβγαλα με την πετσέτα από το μπάνιο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ