Masterchef 2022: Ο Μπόμπαινας επέστρεψε με μπλούζα «Εγώ ο απαισιότατος» – Ξεσάλωσε το Twitter

Masterchef 2022: Ο Μπόμπαινας επέστρεψε με μπλούζα «Εγώ ο απαισιότατος» – Ξεσάλωσε το Twitter

Μετά τη νίκη του «Silver Award» και την επικράτηση του Γιάννου, οι έντεκα παίκτες του MasterChef 2022 βρέθηκαν μπροστά στους κριτές, ωστόσο τους περίμενε μια έκπληξη.

Στο χτεσινό επεισόδιο οι επίδοξοι μάγειρες δεν χρειάστηκε να μαγειρέψουν καθώς ήταν ημέρα επιστροφών στο MasterChef 2022 από τους παλιούς παίκτες οι οποίοι ήρθαν να διεκδικήσουν ξανά μια δεύτερη ευκαιρία. Ετσι είδαμε να εισβάλουν στο ριάλιτι μαγειρικής ο Γρηγόρης, η Βασιλική, ο Γιώργος, ο Στέφανος, η Ελπίδα, η Αναστασία, ο Νίκος και ο Δημήτρης.

Μάλιστα ο τελευταίος έκανε εντυπωσιακή είσοδο. Άργησε επίτηδες να εισέλθει στην κουζίνα. «Αφήνω να μπουν οι πρώτοι επτά και τσουπ…Surprise» είπε γελώντας στην κάμερα του MasterChef 2022 ο Δημήτρης Ταϊρίδης. Τα βλέμματα τράβηξε και το dress code του Mπόμπαινα ο οποίος επέλεξε να φορέσει μια μπλούζα με χαρακτήρες τους ήρωες από την ταινία κινούμενων σχεδίων «Εγώ, ο Απαισιότατος».

«Πώς είναι η ζωή έξω» τον ρώτησε ο Πάνος Ιωαννίδης, με τον Μπόμπαινα να απαντά, δείχνοντας την τρολ μπλούζα του. Τότε, όλοι στην κουζίνα γέλασαν και χειροκρότησαν.

Φαίνεται, όμως, πως δεν έχουν αλλάξει και πολλά πράγματα από τότε που ο Δημήτρης Ταϊρίδης αποχώρησε από το MasterChef. O παίκτης μιλώντας στην κάμερα της παραγωγής είπε: «Μπορεί οι τηλεθεατές να δυσανασχετήσουν. Ο Μπόμπαινας δεν ξεχνά. Έχει λογαριασμούς να κλείσει. Προς μεγάλη μου λύπη, όταν βγήκα έξω μπήκα στον πειρασμό να δω κάποιες δηλώσεις των συμπαικτών μου. Ανακάλυψα πως είμαι ένας τζογαδόρος και βάζω στοιχήματα. Ο κ. Βασίλης Μπόλλος τα είπε. Τον τιμούν όλα αυτά. Βασιλάκη, πόσα είναι τα χρήματα που έχεις βάλει στοίχημα; Τον βλέπετε; Δε μιλάει». Ο Βασίλης από την άλλη δήλωσε πως είναι πλέον στα όριά του.

Φυσικά οι χρήστες του twitter βλέποντάς τον Δημήτρη Ταϊρίδη και πάλι στην κουζίνα αναστατώθηκαν και έδωσαν ρεσιτάλ γέλιου με τα σχόλιά τους.

Πηγή: iefimerida.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ