«Survivor» spoiler 5/4: Κλείδωσε έκπληξη! Αυτός αποχωρεί την Τετάρτη

«Survivor» spoiler 5/4: Κλείδωσε έκπληξη! Αυτός αποχωρεί την Τετάρτη

Οριστική διαρροή για την αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης. Ποιος παίκτης αποχωρεί…

Οι Κόκκινοι κατάφεραν να κερδίσουν και την δεύτερη ασυλία στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor και θα υποχρεώσουν τους Μπλε να χάσουν ένα μέλος του μετά από τρεις συνεχόμενες αποχωρήσεις κόκκινου.

Οι κόκκινες ήταν για μια ακόμη φορά συντριπτικά ανώτερες από τις παίκτριες των Μπλε και έκαναν με ευκολία το 1-0.

Όσον αφορά τους άνδρες, οι Μπλε κατάφεραν να κερδίσουν και δείχνουν να αντέχουν και χωρίς τον Άρη. Στο τέλος όμως οι Κόκκινοι ήταν ψυχραιμότεροι και ικανότεροι.

Ο αγώνας σημαδεύθηκε από τον τραυματισμό του Κ. Εμμανουήλ, ο οποίος με μια αδέξια κίνηση καταπόνησε τον ήδη ταλαιπωρημένο ώμο του.

Μετά την ήττα τους οι Μπλε πήγαν στο Συμβούλιο του Νησιού με την υποχρέωση να ψηφίσουν ακόμη ένα συμπαίκτη τους προς αποχώρηση. Μετά από συζητήσεις η ομάδα φάνηκε να έχει καταλήξει ότι οι δύο λιγότερες αποδοτικές παίκτριες είναι η Βρισηίδα και η Ευρυδίκη.

Η πρώτη προέκυψε από την κάλπη, ενώ η δεύτερη υποδείχθηκε από την Σοφιάννα που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία.

Έτσι οι δύο νέες υποψήφιες συμπλήρωσαν την τριάδα των υποψηφίων προς αποχώρηση μαζί με τον Κ. Εμμανουήλ.

Survivor: Επιμένει στα περί ζήλειας ο Εμμανουήλ – «Ενοχλήθηκαν από το φως μου»

Ο προ δύο εβδομάδων αφιχθείς στον Άγιο Δομίνικο δεν λέει να πάει με τα νερά των συμπαικτών του στο Survivor. Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μετά από τους καυγάδες με την ομάδα του θα έλεγε κανείς ότι θα ήθελε να ρίξει τους τόνους. Ωστόσο εκείνος αντί να αναλογιστεί τη μέχρι τώρα συμπεριφορά του και να κάνει πίσω, συνεχίζει να λέει πως οι συμπαίκτες του τον ζηλεύουν ρίχνοντας το μπαλάκι των ευθυνών σε εκείνους.

Από την άλλη οι Μπλε δεν ξέρουν πως να διαχειριστούν την κατάσταση, ενώ φαίνεται να τους ενοχλεί ιδιαίτερα η αναφορά περί ζήλειας.

Ο make up artist κατηγόρησε μάλιστα ευθέως τους συμπαίκτες του και συγκεκριμένα τον Άρη, ότι του έδωσε λιγότερο φαγητό από αυτό που του αναλογούσε.

Στην προσπάθεια του να βρει κάποιον να στηριχθεί, στράφηκε προς τις δύο συνυποψήφιές του, Ευρυδίκη και Βρισηίδα, λέγοντας ότι αδίκως βρίσκονται στην ίδια θέση με εκείνος, ενώ λίγο νωρίτερα τις είχε υποδείξει ως αδύναμε παίκτριες που θα έπρεπε να είναι υποψήφιες αντί για εκείνον.

Παρά τις όποιες τριβές υπάρχουν όμως, το survivor έχει και τις ωραίες στιγμές του. Μία από αυτές φάνηκε να είναι για τον ίδιο το ψάρεμα!

Survivor: «Κατέρρευσε» ο Τάκης με το θάνατο του πατέρα του – Αποχώρησε από το συμβούλιο

Δύσκολες ώρες βιώνει ο Τάκης Καραγκούνιας στο Survivor, αφού πληροφορήθηκε από την παραγωγή πως ο πατέρας του δεν είναι πια στη ζωή.

Ο παίκτης μίλησε για την απώλειά του και ξέσπασε σε κλάματα: «Με πληροφόρησαν από την παραγωγή ότι έχασα τον πατέρα μου.

Πέθανε ο πατέρας μου κι εγώ είμαι εδώ. Όταν χάνεις ένα γονιό, είναι κάτι πολύ σκληρό. Είμαι αδύναμος τελείως, δεν είναι στο χέρι μου.

Δεν ξέρω τι να κάνω, είμαι πάρα πολύ μπερδεμένος. Και να θέλω να παραστώ στην τελετή της κηδείας του, δεν μπορώ.

Να μπορούσα να είμαι εκεί και να συμπαρασταθώ στη μάνα μου. Να τον χαιρετούσα.

Το θέμα είναι ότι δεν προλαβαίνω. Μου είπανε να πάρω την πρώτη πτήση που θα μου κλείνανε να φύγω και να γυρίσω πίσω.

Τους υπερευχαριστώ και δείχνουν την ανθρώπινη πλευρά τους. Πρέπει να τους το αναγνωρίσω αυτό και τους ευχαριστώ πάρα πολύ.

Οι πτήσεις είναι μεγάλες 15 ώρες και πλέον. Οπότε δεν θα ξαναδώ τον πατέρα μου κι όταν γυρίσω θα πάω να μιλώ σε έναν τάφο.

Δεν πρόλαβα να του πω πατέρα συγχώρεσέ με, για όσα σου έχω κάνει κάτι.

Ήταν ένας υπέροχος πατέρας που μας μεγάλωσε φτωχά αλλά με αξιοπρέπεια. Νιώθω τύψεις επειδή δεν του είπα σε αγαπώ και το έπαιζα σκληρός.»

Μάλιστα ο παίκτης αποχώρησε από το αποψινό συμβούλιο για να σκεφτεί τι ακριβώς θα κάνει.

survivor spoiler 5/4: Βγήκαν στον τάκο και δεν σταμάτησαν να κλαίνε

Για το το δεύτερο αγώνισμα για την ασυλία «κονταροχτυπήθηκαν» ξανά οι Μπλε κι οι Κόκκινοι στο Survivor. Για δεύτερη φορά την ήττα γεύτηκαν οι Μπλε, οι οποίο βρέθηκαν ξανά σε δυσμένεια στο συμβούλιο του νησιού.

Στο χθεσινό συμβούλιο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση αναδείχθηκε παμψηφεί ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός, η ομάδα έπρεπε να ψηφίσει ξανά τον παίκτη που θεωρεί πιο αδύναμο αγωνιστικά.

Η ψηφοφορία έδειξε πως τον Κωνσταντίνο θα ακολουθήσει στην αναμέτρηση η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Στην συνέχεια η Σοφιάννα Αβραμάκη, η οποία είχε κερδίσει την ατομική ασυλία, υπέδειξε ως τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, που έχει πέσει αγωνιστικά.

Μάλιστα η τελευταία παρότρυνε τον κόσμο να κρατήσει τη Βρησηίδα στο παιχνίδι γιατί είναι καλύτερη παίκτρια. Η Βρισηίδα συγκινήθηκε από τα λόγια της και ξεκίνησαν να κλαίνε κι οι δύο μαζί.

Πηγή: newsme.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ