Ξέσπασε η Ελεονώρα Μελέτη: Όχι άλλα παιδιά δολοφονημένα, βιασμένα, εγκαταλελειμμένα

Ξέσπασε η Ελεονώρα Μελέτη: Όχι άλλα παιδιά δολοφονημένα, βιασμένα, εγκαταλελειμμένα

«Είμαστε όλοι συνένοχοι της σαπίλας» δήλωσε η ίδια

Η Ελεονώρα Μελέτη αναφέρθηκε στον εφιάλτη που ζούσε ένα 10ρονο κοριτσάκι και είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας.

Η δημοσιογράφος δημοσίευσε ένα μακροσκελές κείμενο στα Instagram Stories της, μη μπορώντας να πιστέψει όσα γίνονται στην κοινωνία μας εις βάρος ανήλικων παιδιών.

Δείτε τι έγραψε

«Όχι άλλα παιδιά δολοφονημένα, όχι άλλα παιδιά βιασμένα, όχι άλλα παιδιά εγκαταλελειμμένα, όσο δείχνουμε ανοχή σε αυτή την κατάσταση είμαστε όλοι συνένοχοι της σαπίλας.

Αυτό είναι το χέρι ενός 10χρονου κοριτσιού. Ο πατέρας της της το έκαιγε στο μάτι της κουζίνας, κάθε φορά που αυτό αντιστεκόταν στις σεξουαλικές ορέξεις του. Το κοριτσάκι πήγαινε καθημερινά έτσι στο σχολείο. Και εδώ ξεκινούν τα ερωτήματα. Στο σχολείο δεν βρέθηκε να αναρωτηθεί και να αντιδράσει κανείς; Μέχρι πότε θα φέρνουν στον κόσμο παιδιά αρρωστημένες προσωπικότητες; Πότε θα θεσπιστεί επιτέλους ένας εξειδικευμένος φορέας που θα κρίνει και θα αποφασίζει ποιος είναι κατάλληλος για να γίνει γονέας και πότε όχι; Πότε θα αποφασιστεί όλοι μα όλοι οι γονείς να περνάμε ανά τακτικά διαστήματα επιμορφωτικά σεμινάρια γονεϊκότητας και επιθεώρηση ώστε να διαπιστωθεί αν τα παιδιά μας ζουν και μεγαλώνουν σε υγιή περιβάλλοντα.

Ή μήπως «θα μου πεις εσύ εμένα ρε πώς θα μεγαλώσω το παιδί μου» Ή πως «με ποιο δικαίωμα θα κρίνεις εσύ εμένα πως θα είμαι σαν γονιός» ή μήπως «παιδί μου είναι ό,τι θέλω θα κάνω!» έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη.

Δείτε την ανάρτηση

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ