Δεν φαντάζεστε τι έκανε η κόρη της Ελεονώρας Μελέτη στο καμαρίνι της!

Δεν φαντάζεστε τι έκανε η κόρη της Ελεονώρας Μελέτη στο καμαρίνι της!

Η οικοδέσποινα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» αν και έχει αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις φροντίζει να περνά χρόνο με την κόρη της και αυτή τι φορά μας έδειξε την εισβολή της στην ντουλάπα της.

Η Eλεονώρα Μελέτη λατρεύει την κορούλα της, Αλεξάνδρα και φυσικά όταν δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις, βρίσκεται στο πλευρό της και περνά μαζί της αξέχαστες στιγμές.

Η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο Instagram κάποια βίντεο με την μικρή, αποκαλύπτοντας πως η κόρη της τρύπωσε στο καμαρίνι της και άρχισε να φορά τα ρούχα και τα παπούτσια της.

Η Ελεονώρα Μελέτη έχει δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια με τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη και πριν από τρία χρόνια το ζευγάρι υποδέχτηκε στον κόσμο την κόρη του, Αλεξάνδρα.

Στα δυο βίντεο που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, βλέπουμε την μικρή Αλεξάνδρα να δοκιμάζει κάποια ρούχα της μητέρας της, ενώ κάποια στιγμή τη βλέπουμε να δοκιμάζει και τα τακούνια της. «Σήμερα η Αλεξάνδρα επισκέφθηκε το καμαρίνι της μαμάς. Και ενώ εγώ έλειπα από αυτό εκείνη…», έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η Ελεονώρα Μελέτη έχει ως προτεραιότητα στη ζωή της τη μικρή της κόρη, όπως είχε πει σε συνέντευξη της στο ΟΚ!: «Ποια είναι η Ελεονώρα; H μαμά της Αλεξάνδρας. Αυτή είναι η ταυτότητα μου τον τελευταίο χρόνο. Τα τελευταία 3 χρόνια».

Δείτε τα βίντεο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ