Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η προφητική της ατάκα για το ξύλο ανάμεσα σε Light και Snik

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η προφητική της ατάκα για το ξύλο ανάμεσα σε Light και Snik

Δείτε τι είχε πει τότε για τον Snik η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Μια ατάκα που… σήμερα μοιάζει προφητική, μετά την άγρια συμπλοκή στα MAD VMA ανάμεσα σε Light και Snik, είχε κάνει πριν από λίγο καιρό η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία για αρκετά μεγάλο διάστημα βρισκόταν σε σχέση με τον Snik, είχε μιλήσει στο περιοδικό Nitro, όπου -μεταξύ άλλων- είχε αναφερθεί σε αυτό που την γοήτευσε στο Snik.

Παράλληλα, είχε αναφερθεί στο χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ, και στο πώς θα αντιδρούσε αν ένας άνδρας έκανε κάτι αντίστοιχο για χάρη της.

Για κάποιο λόγο σήμερα, τα λόγια της ακούγονται προφητικά.

«Με νοιάζεται αληθινά, είναι τζέντλεμαν»

«Φαινομενικά είμαστε (2 διαφορετικοί πλανήτες). Ερωτεύτηκα την καλοσύνη του Δημήτρη, την αμεσότητα του, την ειλικρίνεια που συνάντησα για πρώτη φορά σε άνθρωπο στην Ελλάδα. Ειλικρίνεια στα πάντα του. Με νοιάζεται αληθινά, είναι τζέντλεμαν» είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Ήταν τζέντλεμαν όπως το έχουμε δει στις παλιές ταινίες. Όταν ερωτεύεσαι με κάποιον, δεν σε νοιάζει τι λέει ο καθένας. Αυτό που είχα με τον Δημήτρη δεν μετριέται με την εμφάνιση, με τα ρούχα που φοράει, τι αυτοκίνητο οδηγάει και αν είναι πρώτος στο Spotify. Εμένα με νοιάζει όταν ξαπλώνουμε μαζί το βράδυ στο κρεβάτι, να σκέφτεται να φέρει ένα ποτήρι νερό για μένα».

Πώς θα αντιδρούσε αν το αγόρι της πλακωνόταν για χάρη της

Στην συνέχεια απαντά στο αν θα την πείραζε σε περίπτωση που μια μέρα το αγόρι της πλακωνόταν με κάποιον για χάρη της. Η ίδια αναφέρει χαρακτηριστικά: «Γιατί να πλακωθεί αυτός; Θα πλακωθώ εγώ με όποιον με πειράξει».

Μάλιστα χαρακτήρισε το χαστούκι του Smith στον Rock, «ό,τι χειρότερο έχει δει», λέγοντας ότι δεν θα έστελνε τον σύντροφό της να κάνει κάτι αντίστοιχο. «Δεν θα έλεγα ποτέ στον άλλο να σηκωθεί να ρίξει χαστούκι. Άμα είναι να γυρίσουμε και στο 1920» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ