Amalie Olufsen: Ασύλληπτη κουκλάρα σε πόζες κόλαση – Ποζάρει με μπικίνι και τρελαίνει κόσμο (pics)

Amalie Olufsen: Ασύλληπτη κουκλάρα σε πόζες κόλαση – Ποζάρει με μπικίνι και τρελαίνει κόσμο (pics)

Είναι το κορίτσι που οφείλεις να ακολουθήσεις στο Instagram...

Άξιο τέκνο της generation Z. Από εκείνα τα κορίτσια που δύσκολα θα ξεχάσεις από την πρώτη στιγμή που θα τα δεις να περνάνε από μπροστά σου. Είτε την δεις από κοντά είτε περάσει από το timeline σου στο Instagram.

Η ιστορία της Amalie Olufsen ξεκινάει στις 20 Νοεμβρίου του 1997. Την ημερομηνία που γεννήθηκε στην Νορβηγία και περίπου 25 χρόνια αργότερα επιθυμεί να μάθεις το όνομά της. Και να μην το ξεχάσεις ποτέ από τότε.

Διαβάστε επίσης: Και χωρίς Τσιλούλη και χωρίς κόσμο η Λαμία με την ΆΕΚ;

Μοντέλο και Playmate, η Amalie ξεκίνησε την καριέρα της στο modelling από το νορβηγικό brand ρολογιών, Norwegian Time αλλά δεν θα μπορούσε να μείνει μόνο στα ρολόγια.

Οι εντυπωσιακές αναλογίες της την έκαναν Μούσα του brand μαγιό «Sauvage Swimwear», ένα brand που τα μαγιό του τα έχουν τιμήσει μοντέλα όπως η Emily Ratajkowski, η Candice Swanpoel και η Frida Aasen.

Το 2019 υπέγραψε συμβόλαιο με το πρακτορείο μοντέλων «Major Models» που εδρεύει στο Μιλάνο ενώ για τους ποδοσφαιρόφιλους αποτέλεσε το κεντρικό πρόσωπο της εταιρείας στοιχημάτων «ComeOn» μαζί με τον Νορβηγό star, John Carew. Έναν αυτόν της Βαλένθια και της Λυόν.

Ωστόσο εκείνη επιμένει… αθλητικά. Θα πρωταγωνιστήσει στο ντοκιμαντέρ για την ζωή του Paul Gascoigne και συγκεκριμένα θα υποδυθεί την πρώην γυναίκα του Βρετανού σταρ.

Απολαύστε με δική σας ευθύνη

Πηγή: pronews.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ