Επεισοδιακή παράσταση για την Ιωάννα Πηλιχού – Πέταξαν πέτρες και μάρμαρα στα παρασκήνια (pic)

Επεισοδιακή παράσταση για την Ιωάννα Πηλιχού – Πέταξαν πέτρες και μάρμαρα στα παρασκήνια (pic)

Μία από τις πιο δύσκολες παραστάσεις έδωσε η Ιωάννα Πηλιχού το βράδυ της Κυριακής στην πλατεία Αριστοτέλους στους Θρακομακεδόνες.

Όπως καταγγέλλει η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Δείπνο με φίλους» βίωσε απίστευτες καταστάσεις.

Σε stories της στο Instagram περιέγραψε τι ακριβώς συνέβη υποστηρίζοντας ότι υπήρχε απίστευτος θόρυβος, θεατές είχαν πάει με τα σκυλιά τους στην παράσταση, παιδιά έτρεχαν διαρκώς και ούρλιαζαν, κάποιος πέρασε με το ποδήλατό του πάνω στη σκηνή ενώ κάποιοι έτρωγαν σουβλάκια!

Το αποκορύφωμα όμως ήταν ότι το καμαρίνι είχε παράθυρο στο οποίο σκαρφάλωναν για να κοιτάξουν μέσα ανήλικα αγόρια τα οποία πέταξαν πέτρες και μάρμαρα όταν οι ηθοποιοί διαμαρτυρήθηκαν. Μάλιστα ένα μάρμαρο παραλίγο να πέσει στο κεφάλι της Ιωάννας Πηλιχού.

Οι αναρτήσεις της Ιωάννας Πηλιχού

«Και κάπως έτσι σήμερα τελειώσαμε μια από τις πιο δύσκολες παραστάσεις που έχουμε δώσει… Μια παράσταση με απίστευτο θόρυβο, φασαρία, φωνές, παιδιά που έτρεχαν διαρκώς μπροστά μας, ούρλιαζαν, έπαιζαν μουσική στα τηλέφωνά τους, κόσμο που ήρθε με το σκυλί του που γάβγιζε μόνιμα, άλλος θεώρησε ότι πρέπει να περάσει με το ποδήλατό του πάνω από τη σκηνή, άνθρωποι φώναζαν για ησυχία και άλλοι έτρωγαν σουβλάκια, συνάδελφοι έχασαν τα λόγια τους και χάθηκαν εντελώς κατά τη διάρκεια της παράστασης, όλοι μάλλον πάθαμε κρίσεις άγχους και ταχυκαρδία, αλλά το αποκορύφωμα ήταν άλλο.

Τα καμαρίνια που ετοιμαζόμασταν είχαν παράθυρο. Στο γυναικείο καμαρίνι μόνιμα σκαρφάλωναν ανήλικα αγόρια, προσπαθώντας να δουν μέσα. Όταν δεν τους άρεσε που τους είπαμε να κατέβουν, αποφάσισαν να πετάξουν πέτρες και κομμάτια μάρμαρο. Ήμουν τυχερή και αντί για το κεφάλι μου, χτύπησε σε ένα προστατευτικό σίδερο και επέστρεψε στο πλακόστρωτο» έγραψε, μεταξύ άλλων, η Ιωάννα Πηλιχού.

Στη συνέχεια, σε μήνυμά της προς τους γονείς έγραψε: «Και απευθύνομαι στους γονείς που από τη μια είναι σημαντικό να κατανοήσετε και να διδάξετε και τα παιδιά σας ότι το θέατρο είναι ένας ζωντανός οργανισμός. και οι ηθοποιοί εργάζονται από αυτά που συμβαίνουν γύρω τους. Είναι άνθρωποι που εκείνη την ώρα ζουν, αναπνέουν, ακούν, αισθάνονται, ταράζονται, αποσυντονίζονται. Δεν είναι σινεμά ή τηλεόραση.

Και από την άλλη είναι σημαντικό να διδάξετε στα παιδιά σας τον σεβασμό στον προσωπικό χώρο κάποιου και ότι όταν δεν παίρνουν αυτό που θέλουν η λύση δεν είναι να πετάνε μάρμαρα και να γίνονται βίαια. Η ελευθερία μας τελειώνει εκεί που αρχίζει η ελευθερία του άλλου. Είναι πολύ σημαντικό να το διδασκόμαστε από ανήλικοι, και να το σεβόμαστε ως ενήλικοι. Καλό σας βράδυ».

Πηγή: iefimerida.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ