«Άνοιξε» την καρδιά του ο Γιάννης Τσιμιτσέλης για τη Βάσω Λασκαράκη: «Το μόνο που δεν ήθελα να συμβεί…»

«Άνοιξε» την καρδιά του ο Γιάννης Τσιμιτσέλης για τη Βάσω Λασκαράκη: «Το μόνο που δεν ήθελα να συμβεί…»

Τα λόγια του ηθοποιού για το διαζύγιο και την επιμέλεια της κόρη τους

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μπορεί εδώ και χρόνια να έχει χωρίσει με τη Βάσω Λασκαράκη, αλλά οι δυο τους συνεχίζουν να απασχολούν το κοινό με τις άγνωστες λεπτομέρειες, που έχουν αποκαλυφθεί από το διαζύγιο, έχοντας μαζί και μια κόρη, την Εύα.

O Γιάννης Τσιμιτσέλης, που εξομολογήθηκε πρόσφατα έναν τραυματισμό του, γνωρίστηκε με τη Βάσω Λασκαράκη το 2008, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της Πολυκατοικίας, και παραδέχεται πως δεν περίμενε ότι η τηλεοπτική τους συνάντηση θα είχε τέτοιου είδους εξέλιξη.

Διαβάστε επίσης: Η Μαρία Κορινθίου με κόκκινα εσώρουχα στο Instagram – Σούπερ σέξι, τρέλανε τους φαν (pic)

«Φυσικά και δεν το περίμενα. Δεν μπορείς να προβλέψεις τι θα σου συμβεί στην πορεία. Αυτό που με γοήτευσε στη Βάσω ήταν ένας συνδυασμός πραγμάτων: η συμπεριφορά, το στιλ, η εμφάνιση, αλλά και το μυαλό της», είχε εξομολογηθεί. Ήμουν καθ’ όλη τη διάρκεια του τοκετού και σίγουρα δεν υπάρχει καμία άλλη τόσο έντονη στιγμή σαν κι αυτή. Από την άλλη, δεν είχα αγωνία, διότι εμπιστευόμουν πάρα πολύ το γιατρό της.

Αν και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Βάσω Λασκαράκη, έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους εδώ και καιρό και μάλιστα έχουν φτιάξει ξανά την προσωπική τους ζωή με άλλους ανθρώπους, ωστόσο, φαίνεται πως είναι ένα από τα πρώην ζευγάρια που εξακολουθούν να απασχολούν το κοινό.

Τα λόγια του ηθοποιού για τον χωρισμό

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στο χωρισμό του με την Βάσω Λασκαράκη αλλά και την αντίδραση της κόρης του έχοντας πει: «Είναι κάτι που δεν θα ήθελα να μου συμβεί, εντάξει; Γιατί είμαι και εγώ παιδί χωρισμένων γονιών, οπότε δεν θα ήθελα να μπλέξω σε μια τέτοια συνθήκη. Βέβαια, οι εποχές αλλάζουν και κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, οπότε δεν έχει ουσιαστικά σημασία ο χωρισμός αλλά το τι συμβαίνει μετά τον χωρισμό. Μετά το χωρισμό με τη Βάσω το πράγμα ήταν πολύ ομαλό και με πολύ μεγάλη κατανόηση και πάντα με άξονα τη μικρή. Οπότε δεν είχαμε κανένα θέμα.

Όταν χωρίζει ένα ζευγάρι, το σημαντικό είναι τι θα πεις στο παιδί. Σκέψου μια σχέση, είτε η γυναίκα, είτε ο άντρας να έκανε πλύση εγκεφάλου κάθε μέρα στο παιδί, είτε για την επόμενη σχέση του μπαμπά ή της μαμάς. Θα ήταν πολύ μεγάλο μπέρδεμα στο κεφάλι του παιδιού, θα έπαιρνε πολύ διαφορετικά ερεθίσματα. Άσχετο με το πώς νιώθει ο ένας για τον άλλον, αν έχουν χωρίσει καλά ή άσχημα, το παιδί είναι πάνω από όλα. Πήραμε κάποιες συμβουλές από ειδικούς, αλλά πάντα πρέπει να προσαρμόζεις τα πράγματα, σύμφωνα με τη δικιά σου περίπτωση. Δεν υπάρχει ένας παγιωμένος κανόνας», είχε πει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

«Μου είχε πει η κόρη μου μια ατάκα «μπαμπά γιατί χωρίσατε; Ήσασταν ωραίο ζευγαράκι». Κατευθείαν στο μυαλό μου πήγε, που το έχει ακούσει; που το είδε; Μου έκανε εντύπωση. Έτσι και αλλιώς τα παιδιά σε αιφνιδιάζουν ανά πάσα στιγμή».

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ