Σκάρλετ Γιόχανσον: Ξέχασε να φορέσει το… από κάτω και προκαλεί πανικό! (pics)

Σκάρλετ Γιόχανσον: Ξέχασε να φορέσει το… από κάτω και προκαλεί πανικό! (pics)

Τι μας κάνεις ρε Σκάρλετ Γιόχανσον...

Η Σκάρλετ Γιόχανσον είναι μια απο τις ποθητές γυναίκες στον πλανήτη και αυτό οφείλεται απο τον ρόλο της Μαύρης Χήρας που είχε στις ταινίες της Μαρβελ και των Εκδικητών, όπου κάθε φορά έκανε την μια πιο εντυπωσιακή εμφάνιση απο την άλλη.

Η πανέμορφη Σκάρλετ Γιόχανσον είναι η γυναίκα που οι άντρες λατρεύουν να θαυμάζουν και οι γυναίκες λατρεύουν να μισούν. Υπάρχουν βέβαια και εκείνες που την αντιγράφουν, έχουμε και εδώ αρκετές που διεκδικούν τον τίτλο Ελληνίδα Σκάρλετ Γιόχανσον, αλλά η αλήθεια είναι ότι πρέπει να έχεις πολλά προσόντα για να δείξεις έστω και λίγο κάτι που να μοιάζει στην Σκάρλετ.

Η αλήθεια είναι ότι μόνο μια Ελληνίδα έχει τα προσόντα για να έχει αυτόν τον τίτλο και φυσικά μιλάμε για την Γαρυφαλλιά Καληφώνη που της φέρνει εντυπωσιακά.

Εκτός όμως απο εντυπωσιακή γυναίκα είναι και μια πραγματικά καταξιωμένη ηθοποιός με απίστευτες ερμηνείες και ρόλους που έχουν καθηλώσει το κοινό.

Απο μικρή έδειξε το ταλέντο της και όλοι μιλούσαν για το μικρό κοριτσάκι που κατάφερε να σταθεί δίπλα στον μεγάλο Ρόμπερτ Ρέντφορντ στην ταινία Γητευτής των αλόγων, μια πανέμορφη ιστορία αγάπης και πόνου.

Φυσικά το όνομα της εκτοξεύτηκε μέσα απο τους Εκδικητές και γι’ αυτό άλλωστε έγινε και η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός του πλανήτη πριν απο λίγα χρόνια.

Ο προσωπικός της λογαριασμός στο Instagram θα περίμενε κανείς να είναι πολύ μεγαλύτερος, αφού διαθέτει μόλις, 4 εκατομμύρια followers που όμως κάθε φορά που την βλέπουν σε φωτογραφίες και βίντεο απο τον προσωπικό της λογαριασμό, μένουν στήλη άλατος.

Τώρα τελευταία μάλιστα κλέβει όλο και περισσότερο την παράσταση, αφού φωτογραφίζεται με γόβες και συνήθως χωρίς να φοράει τίποτα απο κάτω αποκαλύπτοντας τα εντυπωσιακά της πόδια και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ