Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα της Ιωάννας Μαρτζούκου για τον Κώστα Καζάκο (pic)

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα της Ιωάννας Μαρτζούκου για τον Κώστα Καζάκο (pic)

Η πρώην σύζυγος του Κωνσταντίνου Καζάκου αποχαιρετά τον αγαπημένο της πεθερό με μια συγκινητική δημοσίευση.

«Καλό ταξίδι Παππού μας! Είχες πάντα τη πιο ΤΕΡΑΣΤΙΑ αγκαλιά και για τους 2 μας!», γράφει η Ιωάννα Μαρτζούκου προς τιμήν του πολυαγαπημένου ηθοποιού Κώστα Καζάκου. Η συγκινητική αφιέρωση συνοδεύει τρεις προσωπικές της φωτογραφίες με τον πρώην πεθερό της και μία με το γιο της Ιάσονα στην αγκαλιά του παππού του.

Η εγκάρδια ανάρτηση

Ο θάνατος του Κώστα Καζάκου την περασμένη Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου, συγκλόνισε τον καλλιτεχνικό χώρο και πολύ περισσότερο τα αγαπημένα πρόσωπα του ηθοποιού.  Η Ιωάννα Μαρτζούκου, παρά το γεγονός ότι χώρισε με τον Κωνσταντίνο Καζάκο πριν 2 χρόνια, δεν έπαυσε να τρέφει αδυναμία στον σπουδαίο καλλιτέχνη, αφού ήταν κι εκείνος μέρος της οικογένειας της.

Το βράδυ της Τετάρτης, μια μέρα μετά το θάνατο του, θέλησε να του αποδώσει φόρο τιμής στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με ένα δημόσιο «αντίο» στην εμβληματική προσωπικότητα του Κώστα Καζάκου, έτσι όπως τον γνώρισε εκείνη.

Η τρυφερή φωτογραφία του αείμνηστου ηθοποιού, στην οποία κρατά τον 10χρονο εγγονό του Ιάσονα σε μια από τις τελευταίες στιγμές τους μαζί, έρχεται να αποτυπώσει και να απαθανατίσει τον Κώστα Καζάκο ως άνθρωπο, σε ευτυχισμένες στιγμές του παρελθόντος.

Όλοι όσοι δεν τον γνώριζαν προσωπικά, τον αγάπησαν μέσα από την πορεία του στον χώρο της υποκριτική και όχι μόνο. Η συμβολή του στην καλλιτεχνική κληρονομιά είναι αδιαμφισβήτητη, καθώς μέχρι το τέλος της ζωής του παρέμεινε πιστός στα ιδανικά του. Την τέχνη του, το πάθος του, την κοινωνική προσφορά και την οικογένεια του.

Ο Κώστας Καζάκος έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 87 ετών, έπειτα από νοσηλεία μερικών εβδομάδων στον Ευαγγελισμό, με σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα. Τελευταία επιθυμία του καλλιτέχνη ήταν να δωρίσει το σώμα του στην Ιατρική Σχολή Αθηνών για εκπαιδευτικούς σκοπούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ