Κούκλα: Η Ριάνα επιστρέφει και βάζει… φωτιά με το σ3ξι βίντεο!

Κούκλα: Η Ριάνα επιστρέφει και βάζει… φωτιά με το σ3ξι βίντεο!

Σε αυτό το βίντεο... κόλαση η Ριάνα τουρλώνει τα προσόντα της και «ζαλίζει» κόσμο

Η πασίγνωστη ιέρεια της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας και μια από τις πιο πλούσιες γυναίκες στον κόσμο, η Ριάνα επιστρέφει δυναμικά με ένα βίντεο σκέτη πρόκληση όπου προκαλεί εγκεφαλικά.

Η Ρόμπιν Ριάνα Φέντυ περισσότερο γνωστή απλά ως Ριάνα, έχει καταγωγή από τα νησιά Μπαρμπάντος και εκτός από μια πασίγνωστη τραγουδίστρια με τεράστια απήχηση σε ολόκληρο τον πλανήτη δηλώνει επίσης, στιχουργός, ηθοποιός και επιχειρηματίας.

Ειδικά αυτό το τελευταίο κρατήστε το, αφού λόγω του ταλέντου της στην μουσική και την παγκόσμια απήχηση που έχει, η δημοφιλής τραγουδίστρια, αποφάσισε να κάνει πολλά μαζεμένα βήματα στον χώρο της μόδας και όχι μόνο.

Αυτά τα βήματα την έχουν κάνει μια από τις πλούσιες γυναίκες στον χώρο της showbiz με περιουσία που πλέον την έχει να κάνει να ανήκει στο κλαμπ των δισεκατομμυριούχων.

Επειδή όμως η Ριάνα δεν θέλει με τίποτα να αφήνει τα πράγματα στην τύχη τους και επειδή γνωρίζει πολύ καλά ότι η ίδια είναι το καλύτερο προϊόν της συλλογής της, χρησιμοποιεί τον εαυτό της ως μοντέλο για την παρουσίαση της συλλογής της.

Φυσικά όπως ήταν αναμενόμενο, οι θαυμαστές της για μια ακόμα φορά έμειναν με το στόμα ανοιχτό, αφού η δημοφιλής σούπερ σταρ ανέβασε στο instagram, ένα βίντεο φωτιά με την ίδια να προκαλεί για πολλοστή φορά εγκεφαλικά….παγκοσμίως!

Δείτε την Ριάνα σε μια επιστροφή σκέτη κόλαση:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ