Η Ηλιάνα, η Τενερίφη και το ντεκολτέ ως τον αφαλό που… αναστατώνει! (pics)

Η Ηλιάνα, η Τενερίφη και το ντεκολτέ ως τον αφαλό που… αναστατώνει! (pics)

Η Ηλιάνα πιο σέξι από ποτέ!

Το νέο τηλεοπτικό εγχείρημα που έκανε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με το Love Island στο κανάλι του ΣΚΑΪ, δυστυχώς για εκείνη απέτυχε παταγωδώς, αφού το ριάλιτι που έχει καθηλώσει όλο τον πλανήτη, στην Ελλάδα πέρασε και δεν ακούμπησε.

Βέβαια για μια ακόμα φορά ένα τηλεοπτικό ριάλιτι το οποίο μάλιστα είναι και πανάκριβο μόλις το έπιασαν οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ κατάφερε να πατώσει. Ακόμα να δούμε πάντως κάποιους να παραιτούνται μετά τις συνεχόμενες αποτυχίες με το Big Brother και το Love Island.

Τώρα βέβαια για ακόμα μια φορά κριτική δεν θα κάνουν στο κανάλι του Φαλήρου και θα ρίξουν τα πάντα σε άτυχες συγκυρίες ίσως ακόμα να τα ρίξουν και στην πανέμορφη Ηλιάνα που η αλήθεια πάντως είναι ότι δεν είχε κάποιο ουσιαστικό ρόλο.

Η ίδια πάντως κάνει ότι μπορεί για να μας αποδείξει ότι είναι μια πραγματικά όμορφη γυναίκα και σχεδόν καθημερινά απο την εξωτική Τενερίφη αναστατώνει τους θαυμαστές της με τις φωτογραφίες και τα βίντεο που αναρτά στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η τελευταία ανάρτηση της πάντως είναι πραγματικά όλα τα λεφτά αφού η παρουσιάστρια και μοντέλο καθηλώνει με το εντυπωσιακό ντεκολτέ της το οποίο φτάνει ως τον αφαλό και αναστατώνει.

Δείτε την εντυπωσιακή καλλονή σε μια ανάρτηση πραγματική κόλαση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ