Τα πόδια της Ιρίνα Σάικ είναι… από άλλον πλανήτη! (pics)

Τα πόδια της Ιρίνα Σάικ είναι… από άλλον πλανήτη! (pics)

Το super model, Ιρίνα Σάικ, μας έδειξε τα ατελείωτα πόδια της, ενώ ο Μπράντλεϊ Κούπερ έβαλε το χέρι…

Η Ιρίνα Σάικ και ο Μπράντλεϊ Κούπερ είναι ξανά μαζί και μάλιστα αποφάσισαν να το δείξουν με ένα πολύ εντυπωσιακό και ταυτόχρονα προκλητικό τρόπο, αφού όπως θα δείτε και εσείς το ζευγάρι ντύθηκε για το Halloween και προκάλεσε πανικό στην showbiz.

Από την στιγμή που όλοι συνειδητοποίησαν ότι Ιρίνα και Μπράντλεϊ είναι ζευγάρι ξανά μετά από χρόνια χωρισμού, η επικαιρότητα έχει αρπάξει φωτιά στην κυριολεξία και μάλιστα όλοι έχουν να μιλούν για την εμφάνιση τους.

Το 36χρονο μοντέλο, δημοσίευσε μια αποκαλυπτική φωτογραφία της την Παρασκευή, όπου κάθεται στην αγκαλιά του 47χρονου ηθοποιού με τον ίδιο να είναι ντυμένος αρκούδα για την εορταστική περίσταση.

Η βασίλισσα της πασαρέλας φορούσε μακριά μαύρα γάντια, ένα sexy εντυπωσιακό κορσέ και φυσικά τις περιβόητες ζαρτιέρες της που χάζεψε θαυμαστές και φίλους στο instagram.

Όπως θα δείτε και εσείς, η Ιρίνα έριξε και ένα σαγηνευτικό βλέμμα στην κάμερα καθώς χάρισε στους θαυμαστές της, ένα έντονο βλέμμα της Bettie Page με μια μαύρη σοδειά ιππασίας να κρέμεται από το στόμα της.

Δείτε την εντυπωσιακή εμφάνιση της Ιρίνα Σάικ που προκάλεσε σάλο στην επικαιρότητα της showbiz:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by irina shayk (@irinashayk)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ