OnlyFans: Ο «κολλημένος» θαυμαστής ξοδεύει 30.000 το χρόνο για… τα μάτια της Mercedes Valentine

OnlyFans: Ο «κολλημένος» θαυμαστής ξοδεύει 30.000 το χρόνο για… τα μάτια της Mercedes Valentine

Έχει κάνει τατουάζ με το όνομά της σε απόκρυφο σημείο

Η Mercedes Valentine, μοντέλο του OnlyFans, λέει ότι ένας συνδρομητής της ξοδεύει γι’ αυτήν περίπου 25.000 λίρες το χρόνο για ερωτικό περιεχόμενο. Μάλιστα, ισχυρίζεται ότι έχει τόσο μεγάλη εμμονή μαζί της που της έχει ζητήσει «να ελέγχει όλες τις πτυχές της ζωής του». Η ίδια δεν φαίνεται να ενοχλείται από τα «φετίχ» του, όμως το πάθος του δεν σταματά εκεί.

Ο άνδρας ζήτησε άδεια για να κάνει τατουάζ με το όνομα της και να του στείλει ένα σχέδιο με το γραφικό της χαρακτήρα. Το όνομα της 22χρονης είναι χαραγμένο πάνω από τα γεννητικά του όργανα και στο δάχτυλο της βέρας. Της αγοράζει δώρα, μεταξύ των οποίων ένα πιάνο αξίας 1.000 λιρών και έπιπλα για το σπίτι της, όπως έναν καναπέ και μια τοστιέρα.

Διαβάστε επίσης: Μόνο με τα εσώρουχα! Αποχώρησε από το GNTM και ανέβασε τις πιο σέξι φωτογραφίες

Ποια είναι η Mercedes Valentine; 

Το νεαρό μοντέλο αρχικά είχε σπουδάσει νευροεπιστήμονας. Ξεκίνησε το Only Fans τον Απρίλιο του 2021, αφού άρχισε να ασχολείται με το pole dancing. Η σελίδα της απογειώθηκε γρήγορα και τώρα εισπράττει 40.000 λίρες σε έναν καλό μήνα. Δηλαδή, περισσότερα από το συνολικό μισθό των γιατρών γονέων της, ο οποίος ανέρχεται σε 200.000 λίρες το χρόνο.

Οι δικοί της στηρίζουν την καριέρα της στο Only Fans, αλλά ορισμένοι από τους φίλους και την οικογένειά της ανησυχούν λίγο από τους εμμονικούς συνδρομητές της. Η ίδια βέβαια υποστηρίζει ότι, η δουλειά της είναι να ικανοποιεί τις φαντασιώσεις των συνδρομητών της. «Τα αιτήματα δεν με ενοχλούν και θέλω να κάνουν αυτό που τους κάνει ευτυχισμένους», δήλωσε.

«Οι γονείς μου νοιάζονται απλώς να είμαι ευτυχισμένη και επιτυχημένη», είπε. «Μερικοί πιστεύουν ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι ψυχοπαθείς, αλλά είναι αβλαβείς. «Είμαι πολύ χαρούμενη που το κάνω αυτό», πρόσθεσε η Valentine. «Μου δίνει όλη την ελευθερία στον κόσμο», πρόσθεσε.

Νούμερο 1 θαυμαστής
«Λίγο πολύ αγόρασε τα έπιπλα για το σπίτι μου», ανέφερε η Valentine στο South West News Service. Την αποκαλεί «θεά». «Αυτός – όπως πολλοί από τους συνδρομητές μου – θέλει να κυριαρχείται από εμένα», εξήγησε. «Μου έστειλε με email ένα συμβόλαιο που είχε συνάψει, υπογράφοντας με την ψυχή του σε μένα», αποκάλυψε. «Δεν με ενοχλεί ούτε με σοκάρει».

Η Mercedes, από το Μπράιτον του Ανατολικού Σάσεξ, σχολίασε χαρακτηριστικά για εκείνον: «Είναι ο μεγαλύτερος θαυμαστής μου και η ζωή του περιστρέφεται γύρω μου». «Είναι απίστευτα αφοσιωμένος», τονίζει. «Έχει έναν βωμό αφιερωμένο σε μένα – με μια μεγάλη σύνθεση λουλουδιών και φωτογραφίες. Είναι μια μορφή λατρείας».

Το μοντέλο κατακλύζεται συχνά από παράξενα αιτήματα και άντρες που θέλουν να τη «αποθεώσουν». Αυτό συμβαίνει λόγω της εντυπωσιακής σωματικής της διάπλασης. Σε ηλικία μόλις 15 ετών διαγνώστηκε με το σύνδρομο Ehlers-Danlos. Η πάθηση προκαλεί πολύ εύκαμπτες αρθρώσεις και ελαστικό και εύθραυστο δέρμα.

Η Mercedes είναι πλέον κορυφαία δημιουργός περιεχομένου στην πλατφόρμα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ