Καρφί της Δέσποινας για τον Ντέμη: Δεν έχω αγαπηθεί όπως θα ήθελα στη ζωή μου, ένιωσα εξαπατημένη (vids)

Καρφί της Δέσποινας για τον Ντέμη: Δεν έχω αγαπηθεί όπως θα ήθελα στη ζωή μου, ένιωσα εξαπατημένη (vids)

Η αγαπημένη τραγουδίστρια βρέθηκε προσκεκλημένη στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου «Γειά σου» στον ΣΚΑΪ.

Η Δέσποινα Βανδή αναπόλησε με συγκίνηση τα παιδικά της χρόνια στην Καβάλα, θυμήθηκε τις δυσκολίες που κατάφερε να ξεπεράσει αλλά και τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι. Μίλησε για τα παιδιά της, την ανάγκη της να φροντίζει τους άλλους αλλά και για τη σχέση που έχει με τον καθρέφτη της και το φαγητό.

Διαβάστε επίσης: Όταν η Καίτη Γαρμπή «βούτηξε» τη Δέσποινα Βανδή από τα μαλλιά – Ο άγνωστος καυγάς

Τα παιδικά χρόνια και η σχέση με τα παιδιά της
Η Δέσποινα Βανδή κατά τη διάρκεια που έκαναν μασάζ αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια και στις οικονομικές δυσκολίες που περνούσε η οικογένειά της και είπε με συγκίνηση: «Θα ήθελα να μπορούσα να γυρίσω πίσω, να χτυπήσω την πλάτη σε αυτό το παιδί, στις όποιες δυσκολίες περνούσε και να του πω: «Μια μέρα τα πράγματα θα πάνε καλύτερα»… Όλοι μας περνάμε δύσκολα. Η ζωή δεν είναι εύκολη, όλοι κάνουμε μία διαδρομή. Δεν πρέπει να αφήνεσαι και να χάνεσαι αλλά να κοιτάζεις μπροστά…» και κόμπιασε. Η Δέσποινα δάκρυσε και αναφώνησε: «Α, να χαθείς Μαρία με συγκίνησες, εδώ ήρθαμε για να χαλαρώσουμε»!

Και η Μαρία Μπακοδήμου λύγισε και εκείνη και της απάντησε: «Γιατί το κλάμα είναι καλό, διώχνει οι τοξίνες»!

«Όταν δούλευα στο Rex από το άγχος μου έχανα πάρα πολλά κιλά. Μπορεί και να μην πήγαινα για ύπνο σπίτι μου, λιποθυμούσα στις πρόβες πάνω στη σκηνή. Έτρωγα σοκολάτα για να μην χάσω άλλο βάρος. Δεν με έβλεπα αδύνατη τότε. Τώρα που κοιτάζω πίσω και κάποιοι λένε ότι ήμουν ανορεκτική, λέω ότι είχαν δίκιο. Μα ήταν κιλά αυτά; Τότε το έβρισκα ωραίο. Δεν ήταν ωραίο, ούτε υγιές» δηλώνει η Δέσποινα Βανδή.

Νιώθει ότι έχει πάρει πραγματική αγάπη στη ζωή της; Η τραγουδίστρια εξομολογείται: «Με μπλοκάρει η ερώτησή σου, γιατί καταλαβαίνω ότι δεν έχω να σου δώσω την απάντηση που μάλλον περιμένεις. Νιώθω ότι δεν έχω εισπράξει την αγάπη όπως θα την ήθελα γενικότερα στη ζωή μου. Η πιο αγνή, ανιδιοτελής, ουσιαστική και μακροχρόνια μορφή αγάπης που έχω εισπράξει είναι από τα παιδιά μου.»

«Ως παιδί δε νιώθω ότι αγαπήθηκα με τον τρόπο που θα ήθελα, ούτε και ως ενήλικη αργότερα. Τώρα νιώθω ουσιαστική αγάπη» συμπληρώνει η Δέσποινα Βανδή.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η τραγουδίστρια μίλησε και για τη σημασία των φίλων στη ζωή της. Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Για μένα οι φίλοι μου είναι πολύ μεγάλο κομμάτι της ζωής μου, τους έχω πολύ μεγάλη ανάγκη. Όλα αυτά τα χρόνια απ’ ό,τι κι αν έχω περάσει, αν δεν είχα ουσιαστικούς φίλους δίπλα μου, θα είχα χαθεί, θα είχα χάσει τον εαυτό μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ