Το Grand Slam που κυνηγάει ο Μέσι (pic, vids)

Το Grand Slam που κυνηγάει ο Μέσι (pic, vids)

Την ευκαιρία να γράψει ακόμα ένα «μυθικό» ρεκόρ θα έχει την Κυριακή ο Λιονέλ Μέσι.

Αντίστροφα για το μεγαλύτερο ραντεβού της καριέρας του μετράει ο Λιονέλ Μέσι. Για την ακρίβεια, για το δεύτερο μεγάλο ραντεβού, καθώς αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που ο pulga θα δώσει το «παρών» σε τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο pulga θα έχει μπροστά του την δεύτερη ευκαιρία να σηκώσει στα χέρια του τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική κούπα. Μετά τον χαμένο τελικό του 2014, ο Μέσι θα προσπαθήσει να κάνει επιτέλους πραγματικότητα αυτό που ονειρευόταν πάντα και να ανεβάσει την Αργεντινή στο Έβερεστ του Παγκοσμίου Ποδοσφαίρου για τρίτη φορά στην ιστορία της.

Διαβάστε επίσης: Ο Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ που ήρθε φουριόζος και το «παζλ» του Μίτσελ

Ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος έχει καταφέρει τα πάντα. Σχεδόν… Το Μουντιάλ είναι η μοναδική διοργάνωση την οποία δεν έχει κατακτήσει ποτέ και στο last dance του θα έχει την ευκαιρία να το κάνει και αυτό και να τερματίσει ουσιαστικά το άθλημα οριστικά.







Και μάλιστα, ο Μέσι θα έχει την ευκαιρία να το κάνει με τον πιο μοναδικό και «θρυλικό» τρόπο. Πως; Φτάνοντας στο απόλυτο Grand Slam του Μουντιάλ. Τι σημαίνει ωστόσο Grand Slam σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο.

Το έκανε πρώτος ο Κέμπες το 1978 με την Αργεντινή. Το έκανε ο Πάολο Ρόσι το 1982 με την Ιταλία. Από τότε, κανένας άλλος δεν έχει φτάσει στο Grand Slam.

Ο όρος Grand Slam σε ένα Μουντιάλ έχει να κάνει με την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, του βραβείου του πρώτου σκόρερ και του MVP ολόκληρης της διοργάνωσης. Αυτή τη στιγμή φαβορί για να τα καταφέρει είναι ο Λιονέλ Μέσι.

Ο Αργεντινός βρίσκεται στην κορυφή των σκόρερ μαζί με τον Κίλιαν Εμπαπέ με 5 γκολ, ενώ σύμφωνα με τους book το βραβείο του MVP πολύ δύσκολα θα καταλήξει σε άλλα χέρια, ακόμα και αν η «Αλμπισελέστε» δεν στεφθεί πρωταθλήτρια κόσμου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ