Η φωτογραφία της Μαρίας Κορινθίου με το διάφανο που… γκρέμισε το Instagram

Η φωτογραφία της Μαρίας Κορινθίου με το διάφανο που… γκρέμισε το Instagram

Πιο εντυπωσιακή απο ποτέ η ηθοποιός Μαρία Κορινθίου

Ο σύζυγος της Μαρίας Κορινθίου Γιάννης Αϊβάζης, ανάρτησε μία φωτογραφία της ηθοποιού και παρουσιάστριας του πρωινού στο Instagram όπου κυριολεκτικά την εκθειάζει  χαρίζοντας μας ταυτόχρονα μία από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις τις συζύγου του.

Όλα αυτά φυσικά τα έκανε  γιατί η Μαρία Κορινθίου στις 30 Δεκεμβρίου είχε γενέθλια με την πανέμορφη ηθοποιό να γίνεται πλέον 43 ετών και να είναι φυσικά πιο όμορφη από ποτέ.

Σε μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά  η Μαρία Κορινθίου ποζάρει στο φωτογραφικό φακό με διάφανα και κυριολεκτικά κόβει την ανάσα των θαυμαστών της

Ο ίδιος ο Γιάννης Αϊβάζης έγραψες στη λεζάντα της ανάρτησης  λόγια τα οποία δύσκολα τα ακούς σήμερα

«Εγώ έχω πάψει πια να μετράω τον χρόνο ,απολαμβάνω τις στιγμές μαζί σου , όλα αυτά τα χρόνια -15-, μια ολόκληρη ζωή , με μια γυναίκα ο ορισμός της γυναίκας , έξυπνης , δοτικής , ταλαντούχας , μητέρας , συντρόφου, φίλης που με αγαπάει , με προστατεύει , με συμβουλεύει , με μαλώνει , με μεγαλώνει ,με συντροφεύει και όσο περνάνε τα χρόνια με καθοδηγεί με την Σοφια της και πάνω από όλα με αγαπάει !!!

Εγώ σε λατρεύω και εύχομαι να έχουμε και αλλά τόσα χρόνια μωρο μου !! Να σε χαίρομαι και να ξέρεις ποσο τυχερός αισθάνομαι που σε έχω μαζί μου , οικογένεια μου !!

Χρόνια πολλά μωρο μου εύχομαι όλα τα όνειρα σου να γίνουν πραγματικότητα !!!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ