Τόπλες η Έμιλι Ραταϊκόφσκι… Ξαπλώνει στο κρεβάτι και βγάζει selfie (pic)

Τόπλες η Έμιλι Ραταϊκόφσκι… Ξαπλώνει στο κρεβάτι και βγάζει selfie (pic)

Σκέτη κόλαση...

Γεννημένη στις 7 Ιουνίου 1991 στο Λονδίνο από Αμερικανούς γονείς, μεγάλωσε κυρίως στην Καλιφόρνια όπου και έγινε γνωστή με την εμφάνισή της στο μουσικό βίντεο του Robin Thicke «Blurred Lines», το οποίο έγινε νούμερο 1 τραγούδι για το 2013 σε πολλές χώρες.

Μετά από αυτή την εμφάνιση, θεωρείται ένα σύμβολο του σεξ ενώ το 2014 εμφανίστηκε στο περιοδικό Sport Illustrated στο τεύχος Swimsuit Issue και ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στον κινηματογράφο.

Διαβάστε επίσης: Γουίλιαμς-Γκος στο «10»: «Για αυτό κερδίσαμε την Αρμάνι – Σίγουρα θα είμαστε καλύτεροι στον δεύτερο γύρo»

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι έχει αγαπηθεί από το αντρικό κοινό για τα εξώφυλλα της, όπως στο FHM, GQ, Cosmopolitan, British GQ, Instyle UK, αλλά και για τον αποκαλυπτικό της λογαριασμό στα social media.

Η καλλονή φροντίζει να τον ενισχύει καθημερινά, όπως έκανε και πριν λίγα εικοσιτετράωρα. Η εκρηκτική περσόνα πόζαρε τόπλες, στο κρεβάτι της, με το στιγμιότυπο να σαρώνει σε likes και σχόλια! Βέβαια, δεν είναι το μοναδικό της στιγμιότυπο που προκαλεί…

Πηγή: Koolnews.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ