«Δεν φταίω εγώ αν…» – Έξαλλη η Σακίρα για τη φωτογραφία του Πικέ με την Κλάρα Κία

«Δεν φταίω εγώ αν…» – Έξαλλη η Σακίρα για τη φωτογραφία του Πικέ με την Κλάρα Κία

«Οι γυναίκες δεν κλαίνε πια...»

Μια μέρα μετά την ανακοίνωση του Πικέ ότι είναι και επίσημα ζευγάρι με την Κλάρα Κία Μαρτί η απάντηση από τη Σακίρα δεν άργησε να έρθει. Η Κολομβιανή σταρ ανέβασε στο Instagram της ένα βίντεο στο οποίο λικνίζεται υπό τους στίχους του νέου της τραγουδιού «BZRP Music Sessions #53».

Η ίδια έγραψε στη λεζάντα που συνόδεψε το βίντεό της: «Οι γυναίκες δεν κλαίνε πια, οι γυναίκες χορεύουν merengue (είδος μουσικής και χορού που προέρχεται από τη Δομινικανή Δημοκρατία και έχει γίνει πολύ δημοφιλές είδος σε όλη τη Λατινική Αμερική)».

Με τον στίχο του τραγουδιού «Είναι ξεκάθαρο ότι δεν φταίω εγώ αν σου ασκούν κριτική», η Σακίρα «καρφώνει» ξεκάθαρα τον Πικέ.

Η ανάρτηση του Πικέ και η… κατακραυγή

Η ανάρτηση του Πικέ στο Instagram συγκέντρωσε πάνω από 3,5 εκατομμύρια likes, αλλά κατακλύστηκε από επικρίσεις τόσο από τους θαυμαστές της Σακίρα όσο και από τον πρώην ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα.

Κάποιος σχολίασε: «Ο Γκρέιρα είναι ένας από αυτούς που δεν έχουν ιδέα για το τι θα συμβεί: «Πάω στοίχημα ότι οι γοφοί της Κλάρα λένε ψέματα”».

Ένας άλλος σχολίασε: «Απολαύστε το όσο διαρκεί, τα παιδιά σας βλέπουν και το Instagram».

Μια άλλη ήταν πιο ξεκάθαρη με τα συναισθήματά της: «Θα μπορούσες να περιμένεις λίγο, έτσι δεν είναι; Από σεβασμό προς τον πρώην σύντροφό σου;».

«Το να ερωτεύεσαι κάποιον άλλον είναι εντάξει, τα συναισθήματα δεν ελέγχονται, αλλά δεν ξέρεις πώς να φερθείς», σχολίασε κάποιος άλλος.

Κάποιος απλά είπε: «Δεν ξέρω: «Πόσο μ… πρέπει να είσαι για να αφήσεις τη Σακίρα;”».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ