Κλέλια Ανδριολάτου: Κατεβαίνει τα σκαλιά με εξώπλατη τουαλέτα και προκαλεί χαμό στο Instagram (vid)

Κλέλια Ανδριολάτου: Κατεβαίνει τα σκαλιά με εξώπλατη τουαλέτα και προκαλεί χαμό στο Instagram (vid)

«Βροχή» τα likes και τα σχόλια των θαυμαστών της.

Το όνομα της Κλέλιας Ανδριολάτου βρίσκεται στο προσκήνιο τους τελευταίους μήνες λόγω του Maestro, της επιτυχημένης σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που προβλήθηκε στο Mega και πλέον είναι διαθέσιμη και στo Netflix.

Η μούσα του σκηνοθέτη έχει γίνει μία από τις αγαπημένες ηθοποιούς του κοινού και οι αναρτήσεις της στα social media αποσπούν εκατοντάδες χιλιάδες likes.

Διαβάστε επίσης: Δήμητρα Αλεξανδράκη: Δοκίμασε το μητρικό γάλα της Ιωάννας Τούνη

Στην τελευταία της δημοσίευση στο Instagram,η 26χρονη έκανε τους followers της να παραμιλούν. Συγκεκριμένα, φόρεσε μία εξώπλατη μαύρη τουαλέτα και κατέβηκε μερικά σκαλιά για να ποζάρει στο τέλος με τα χέρια ψηλά και να προκαλέσει χαμό. «Loading…», έγραψε στη λεζάντα και οι θαυμαστές της έσπευσαν να δείξουν την αγάπη τους.

 Η ανάρτηση της 

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο «Χαμογέλα και Πάλι!» η Κλέλια Ανδριολάτου μίλησε για τη ζωή της, τα επαγγελματικά της και για την συμμετοχή της στο «Maestro».

«Δεν ήξερα ότι θα έρθει αυτό που ήρθε, όμως είχα την ανυπομονησία και τη χαρά. Θέλω να πιστεύω ότι για να φτάσω εκεί που θέλω, πρέπει να πάω με πολύ αργό τρόπο. Οπότε, προσπαθώ να ισορροπώ σε αυτές τις δύο δυνάμεις να είμαι προσγειωμένη και προχωράω», είπε αρχικά η Κλέλια Ανδριολάτου.

Για τα γυρίσματα του Maestro ανέφερε πως, «η αλήθεια είναι ότι όταν έφτασα στους Παξούς άρχιζα να γνωρίζω τους πάντες και να τους χαιρετάω. Όταν συναντήθηκα με τον Χριστόφορο, επειδή είχα ξεκινήσει να διοργανώνω γλέντια και ιστορίες στην πλατεία, και με ερώτησε πώς γίνεται να τους έχω μάθει όλους σε τόσο λίγο καιρό, ενώ εκείνος δεν τους είχε μάθει όλους που ερχόταν πάντα στο νησί. Όλοι οι συντελεστές του Maestro είναι τόσο σπουδαίοι, μοιραζόμαστε τις ανησυχίες μας. Μπορεί να είναι μία δύσκολη σκηνή, έχω ρωτήσει την Μαρία Καβογιάννη τη γνώμη της για το πώς να παίξω σε αυτή τη σκηνή. Θα βοηθήσουμε η μία την άλλη. Όλοι είμαστε δεμένοι μεταξύ μας».

Μεταξύ άλλων η Κλέλια Ανδριολάτου αναφέρθηκε και στην γνωριμία της με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και το γεγονός ότι έλαβε πρωταγωνιστικό ρόλο στο Maestro όντας η μούσα του.

«Δεν το φανταζόμουν αλλά το ήθελα πάρα πολύ. Όταν τελείωσα τη σχολή να βρω δουλειά, ήραν υπέροχο αυτό. Με βρήκε μέσα από τη δραματική σχολή και είχε περιγράψει σε κάποιους δασκάλους μου τι περίπου ψάχνει και κάποιος του είπε για μένα και έτσι με έψαξε στο ίνσταγκραμ, είδε τη «φάτσα» μου, κι μου ζήτησε να πιούμε έναν καφέ», αποκάλυψε η ηθοποιός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ