Μάριος Πρίαμος: Συνευρέθηκε ερωτικά και με 4η παίκτρια του Survivor (vid)

Μάριος Πρίαμος: Συνευρέθηκε ερωτικά και με 4η παίκτρια του Survivor (vid)

Όλο το παρασκήνιο...

Στο… επίκεντρο του Survivor All Star βρίσκεται φέτος ο Μάριος Πρίαμος, ο οποίος μονοπωλεί το ενδιαφέρον τόσο των τηλεθεατών, όσο και των διαγωνιζόμενων.

Ωστόσο, αφορμή δεν αποτελούν οι αγωνιστικές του επιδόσεις και οι νίκες που φέρνει στην ομάδα του, αλλά… οι εξωαγωνιστικές, αν μπορούν να χαρακτηριστούν έτσι.

Ο ίδιος προκάλεσε αντιδράσεις για τη σχέση του με την Καρολίνα, η οποία είχε σχέση με τον Μπο έξω από το παιχνίδι. Οι επισκέψεις του σε μια καλύβα στο δάσος έγινε viral, την ώρα που ο Κύπριος φέρεται να είχε συνδεθεί ερωτικά με την Ελευθερία Ελευθερίου, πριν μπει στο παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης: Τι είπε ο Μπακαμπού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, τη «μάχη» του τίτλου και τη σχέση του με τον Ελ Αραμπί

Η τραγουδίστρια όμως μπήκε και αυτή στο Survivor και ακολούθησε ένας επικός καυγάς με τον Μάριο Πρίαμο, τον οποίο μάλιστα αποκάλεσε και «ντροπή της Κύπρου», επειδή το… έπαιζε σε διπλό ταμπλό.

Ωστόσο, μετά τη δημόσια τοποθέτηση του Μάριου, ο οποίος έβαλε και επισήμως στον πάγο την Καρολίνα μπροστά στην Ελευθερία, κάπως ηρέμησαν τα πράγματα και «έσβησε» η ένταση μεταξύ τους.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η Αφροδίτη Σκαφίδα, οι δυο τους κινούνται ελεύθερα στη ζούγκλα και συζητούν τα θέματά τους. Έτσι λοιπόν είναι σχεδόν σίγουρο ότι το ζευγάρι θα είναι και πάλι κοντά, με την Καρολίνα να βρίσκεται στην Ελλάδα και να παρακολουθεί τις εξελίξεις από… πολύ μακριά πλέον.

Όμως, οι περιπέτειες του Μάριου Πρίαμου στον Άγιο Δομίνικο δεν σταματούν εκεί. Όπως αποκάλυψε χθες η εκπομπή «Πρωινό μας», η Ελευθερία Ελευθερίου αναμένεται να ρωτήσει τον Μάριο Πρίαμο, αν έχει συμβεί κάτι και με άλλη κοπέλα μέσα στο παιχνίδι. Η απάντηση που θα λάβει θα είναι… θετική. Ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας θα απαντήσει ξεκάθαρα πως έχει συνυπάρξει ερωτικά και με άλλη παίκτρια και μάλιστα θα μάθουμε και το όνομα της.

Κι αν νομίζετε ότι αυτά ήταν όλα, κάνετε λάθος!

Και με τέταρτη παίκτρια του Survivor ο Μάριος Πρίαμος
Φαίνεται πως υπάρχει και τέταρτη παίκτρια με την οποία έχει έρθει ερωτικά κοντά ο Μάριος Πρίαμος. Την αποκάλυψη έκανε η πρώην παίκτρια Ελίζαμπεθ Ελέτσι, η οποία συμμετείχε στον περσινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης.

Η πρώην παίκτρια αποκάλυψε ότι μπροστά στα μάτια της ο Μάριος Πρίαμος βρέθηκε… πολύ κοντά με ακόμα μια πρώην παίκτρια του Survivor.

Όπως αποκάλυψε η ίδια, πρόκειται για παίκτρια του Survivor 2, ενώ το περιστατικό συνέβη πριν από 2 χρόνια στη Μύκονο.

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι δεν αποκάλυψε το όνομα της παίκτριας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ