The Voice: Αυτή είναι η μεγάλη νικήτρια – Μάγεψε κριτές και κοινό και πήρε το έπαθλο (vid)

The Voice: Αυτή είναι η μεγάλη νικήτρια – Μάγεψε κριτές και κοινό και πήρε το έπαθλο (vid)

Είναι μόλις 16 ετών, μαθήτρια Μουσικού Λυκείου, με τη δική της μπάντα.

Αυλαία έριξε το βράδυ του Σαββάτου (11/3) το «The Voice». Ο τελικός του μουσικού τάλεντ σόου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και τα είχε όλα. Θέαμα, καλές φωνές και αγωνία για τον μεγάλο νικητή.

Το διαγωνιστικό κομμάτι χωρίστηκε σε τρεις φάσεις. Συγκεκριμένα, από τους οκτώ φιναλίστ και την πρώτη ψηφοφορία έμειναν οι τέσσερις καλύτεροι και στη συνέχεια οι δυο, από τους οποίους κρίθηκε και ο μεγάλος νικητής.

Διαβάστε επίσης: Οι σκέψεις του Μίτσελ για το ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια

Την πρόκριση πήραν ο Μωυσής Παπαμωυσέως και η Dodona από την ομάδα του Κωνσταντίνου Αργυρού, ο Λάμπρος Τσιαπούτας από την ομάδα του Σάκη Ρουβά και η Μαρία Σακελλάρη από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη.

Στην τρίτη και τελευταία φάση οι τέσσερις υποψήφιοι θα έπρεπε να γίνουν. Αυτοί ήταν η Μαρία Σακελλάρη από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη και η Dodona από την ομάδα του Κωνσταντίνου αργυρού.

Όταν η Φαίη Σκορδά πήρε στα χέρια της την κάρτα με τα αποτελέσματα και το όνομα του νικητή η αγωνία χτύπησε κόκκινο. Τελικά, νικήτρια αναδείχθηκε η Μαρία Σακελλάρη, η οποία παίρνει ως έπαθλο ένα συμβόλαιο με δισκογραφική εταιρία.

Πώς έφτασε στον τελικό

Η τραγουδίστρια είναι μόλις 16 ετών, μαθήτρια Μουσικού Λυκείου και έχει τη δική της μπάντα. Στις audition ερμήνευσε το «I ‘d rather go blind» και γύρισε και τις τέσσερις καρέκλες, επιλέγοντας τον Πάνο Μουζουράκη.

Από τα knockouts προκρίθηκε με το «Fallin» για να αντιμετωπίσει στα battles την Δώρα Αρβανίτη στο «I don’t want to miss a thing». Τα κατάφερε και πέρασε στην επόμενη φάση, μαγεύοντας το κοινό σε κάθε live.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ