Φωτεινή Τσιτσιγκού: Ανανεωμένη, παντρεμένη και μανούλα – Αγνώριστη η παίκτρια του Fame Story 1

Φωτεινή Τσιτσιγκού: Ανανεωμένη, παντρεμένη και μανούλα – Αγνώριστη η παίκτρια του Fame Story 1

Η Φωτεινή που έβγαλε… εκτός εαυτού την Άσπα Τσίνα «σπάει» τη σιωπή της μετά από 21 χρόνια.

Η Φωτεινή Τσιτσιγκού – Ράλλη μάς συστήθηκε για πρώτη φορά το 2002 μέσα από την συμμετοχή της στο πρώτο μουσικό talent show της ελληνικής τηλεόρασης, το Fame Story.

Κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό του παιχνιδιού και να τερματίσει στην 5η θέση. Ωστόσο, οι περισσότεροι τη θυμόμαστε για τους επικούς καβγάδες της με την Άσπα Τσίνα.

Διαβάστε επίσης: Ο Μπόρις Κλέιμαν είναι αυτός που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος ανήλικης

Οι δύο παίκτριες είχαν ανταλλάξει ιδιαίτερα αιχμηρούς χαρακτηρισμούς σχεδόν σε όλη την διάρκεια του Fame Story, αλλά μια συγκεκριμένη σκηνή έμεινε στην ιστορία.

Η εκρηκτική Άσπα μετά από μεγάλη προσπάθεια κατάφερε να βγάλει εκτός εαυτού την Φωτεινή και ενώ εκείνη ούρλιαζε «Τι της έχω κάνει μωρέ της μ@λ@κισμένης;» η συμπαίκτρια της με αδιανόητη ψυχρότητα αναρωτιόταν «Δεν καταλαβαίνω την έκρηξή σου».

Μετά το παιχνίδι, ακολούθησαν πολλές επιτυχημένες συνεργασίες και τραγούδια με χαρακτηριστικότερες τα ντουέτα της «Όλα τελειώσαν» με τον Γρηγόρη Πετράκο και «Ένα» με τον Δημήτρη Κόκοτα.

Στη συνέχεια, αποσύρθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας και επικεντρώθηκε στον σύζυγό της και την κόρη της.

Η ίδια, 21 χρόνια μετά το Fame Story, εμφανώς ανανεωμένη έδωσε τηλεοπτική συνέντευξη στο «Happy Day» και μίλησε για τον καβγά με την Άσπα και τη ζωή της σήμερα.

«Έχετε να με δείτε 20 χρόνια. Θέλω να δώσω χρόνο στον εαυτό μου. Δεν πρέπει να είμαστε μόνο μαμάδες και σύζυγοι. Αγαπώ το τραγούδι και μου αρέσει να είμαι στην πίστα και να τραγουδώ, αλλά δεν μπορώ τα γύρω γύρω», είπε αρχικά η Φωτεινή Τσιτσιγκού.

Για το Fame Story και το περιβόητο περιστατικό με την Άσπα Τσίνα, ανέφερε: «Το σκηνικό με την Άσπα στο Fame Story με κυνηγάει ακόμα. Τότε ήμασταν μικρά κορίτσια και πάνω στα νεύρα λέμε και κάτι. Ακόμα και σήμερα μου λένε… τι της έχω κάνει; Δεν είχα πει στον μπαμπά μου ότι θα πάω στο Fame Story. Δεν μας άφηνε καν να δούμε Big Brother και ξαφνικά με είδε μπροστά του στην τηλεόραση».

Κλείνοντας, για τη ζωή της σήμερα αποκάλυψε:  «Όλο αυτό το διάστημα κάνω μια ήσυχη και οικογενειακή ζωή. Ο άντρας μου ασχολείται με τα ναυτιλιακά και λείπαμε στο εξωτερικό, στο Μονακό. Ο γάμος έγινε στη Γαλλία και μείναμε εκεί 4 χρόνια. Τότε η μικρή μου ήταν 6 μηνών», σημείωσε, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν κάνει σκέψεις για δεύτερο παιδί.

Δείτε όσα είπε

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ