Ο Μπόρις Κλέιμαν είναι αυτός που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος ανήλικης

Ο Μπόρις Κλέιμαν είναι αυτός που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος ανήλικης

Σύμφωνα με τα όσα έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας ο πρώην πλέον... τερματοφύλακας του Βόλου, είναι αυτός που συνελήφθη με την κατηγορία της σεξουαλικής παρενόχλησης, ανήλικης καθώς και για κατοχή ναρκωτικής ουσίας.

Όπως όλα δείχνουν, ο Μπόρις Κλέιμαν τελικά είναι αυτός που συνελήφθη την Μεγάλη Τρίτη (11/04), με την κατηγορία της σεξουαλικής παρενόχλησης ανήλικης Βελγίδας όπως επίσης και για κατοχή ναρκωτικής ουσίας.

Διαβάστε επίσης: Σεπόλια: Δέκα νέα πρόσωπα υπέδειξε η 12χρονη από τα Σεπόλια

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τα όσα έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας, τα ξημερώματα της Τρίτης 11 Απριλίου κι ώρα 02.00, ο τερματοφύλακας της ΠΑΕ Βόλος, Μπόρις Κλέμαν, βρέθηκε σε γνωστό μπαρ επί της οδού Σκουφά, στο Κολωνάκι για να διασκεδάσει με την παρέα του. Εκεί γνώρισε μια ανήλικη κοπέλα από το Βέλγιο η οποία βρισκόταν στην Ελλάδα (επισκέφτηκε τη χώρας μας, στα πλαίσια σχολικής εκδρομής, η ανήλικη).

Η ανήλικη Βελγίδα ήταν στο μπαρ μαζί με άλλους συμμαθητές της για να διασκεδάσουν όταν ο 33χρονος προσπάθησε να την προσεγγίσει, φλερτάροντας την.

Όταν διαπίστωσε πως η ανήλικη είχε ζαλιστεί από την κατανάλωση αλκοόλ, επιχείρησε να έρθει σε σεξουαλική επαφή μαζί της.

Στην αρχή έκανε κάποιες ασελγείς χειρονομίες, όμως όταν εκείνη έδειξε ότι δεν επιθυμεί να προχωρήσει μαζί του, ο Ισραηλινός με την δύναμη του, την ακινητοποίησε και προχώρησε σε κακοποιητική σεξουαλική συμπεριφορά.

Οι συμμαθητές της που κατάλαβαν τι συνέβαινε, ειδοποίησαν τους συνοδούς τους, οι οποίοι με τη σειρά τους κάλεσαν την αστυνομία.

Ο Ισραηλινός συνελήφθη έπειτα από λίγο στο Τ.Α Συντάγματος όπου και αναγνωρίστηκε από το θύμα. Κατά τον έλεγχο, βρέθηκε πάνω του μια αυτοσχέδια συσκευασία με ναρκωτική ουσία, η οποία και κατασχέθηκε. Ο 33χρονος πρόκειται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Αξίζει να σημειωθεί βέβαια πως η ΠΑΕ Βόλος πριν λίγο με ανακοίνωσή της έλυσε το συμβόλαιο του Κλέιμαν χωρίς να αναφέρει το λόγο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ