Ρόμπι Γουίλιαμς: Σεξ, ναρκωτικά και ψυχικές ασθένειες – Μια πολυτάραχη ζωή

Ρόμπι Γουίλιαμς: Σεξ, ναρκωτικά και ψυχικές ασθένειες – Μια πολυτάραχη ζωή

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς είχε σπάσει από νωρίς τους κανόνες που ήθελαν τους σταρ άψογους, με κοιλιακούς, να μην πίνουν, να μην καπνίζουν, να έχουν πάντα μία μόνιμη σχέση, αν είναι πιστοί, και λαμπεροί.

Χωρίς κανόνες, αλλά γεμάτο σεξ, ναρκωτικά και ψυχικές ασθένειες, το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του τραγουδιστή Ρόμπι Γουίλιαμς.

«Οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να δείχνουν μία ωραιοποιημένη πλευρά του εαυτού τους. Επειδή φοβούνται να δείξουν πολλά από την προσωπική τους ζωή», ανέφερε πρόσφατα σε μια συνέντευξή του ο Ρόμπι Γουίλιαμς.

Διαβάστε επίσης: Χαμός με Ραζνάτοβιτς και παίκτη του Παναθηναϊκού για τον Ράντονιτς!

Σε αυτό το μοτίβο θα κινηθεί και το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του από το Netflix. «Είμαι ανοιχτό βιβλίο και δεν φοβάμαι να λέω την γνώμη μου», είπε ο τραγουδιστής. Επισήμανε πως έτσι θα είναι και το ντοκιμαντέρ του.

Καθαρός από όλα τα σκοτάδια του

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς είχε σπάσει από νωρίς τους κανόνες που ήθελαν τους σταρ άψογους, με κοιλιακούς, να μην πίνουν, να μην καπνίζουν, να έχουν πάντα μία μόνιμη σχέση, αν είναι πιστοί, λαμπεροί και χωρίς καμία ραγάδα.

Αντίθετα, ο Ρόμπι Γουίλιαμς, που φέτος γιορτάζει τα 25 χρόνια solo καριέρας, αποφάσισε να πει στο κοινό εξ’ αρχής πως εκείνος δεν θα μπορούσε να υποκρίνεται.

Πλέον, στα 44 του χρόνια, χάρη στα παιδιά του και την γυναίκα του, δηλώνει καθαρός από όλα του τα σκοτάδια. Αλλά λέει πως ήταν απαραίτητο να περάσει από αυτά τα στάδια για να μπορεί να βλέπει το φως.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ