Έκτακτη απόφαση στον ΑΝΤ1 για τον Αντώνη Κανάκη – Εξελίξεις για τον παρουσιαστή

Έκτακτη απόφαση στον ΑΝΤ1 για τον Αντώνη Κανάκη – Εξελίξεις για τον παρουσιαστή

Τι ισχύει για το τηλεοπτικό του μέλλον;

Ο Αντώνης Κανάκης είναι αναμφισβήτητα μια από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες του ΑΝΤ1 και ο σταθμός θέλει να τον εκμεταλλευτεί στο μέλλον πέραν του «Ράδιο Αρβύλα» και του «Βινυλίου».

Γενικότερα η σχέση του παρουσιαστή, που εκπέμπει τα projects του από στούντιο στη Θεσσαλονίκη είναι πολύ καλή με του κανάλι του Αμαρουσίου, το οποίο φαίνεται, πως από τη μεριά του έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στον Κανάκη.

Διαβάστε επίσης: Κηφισιά: Όταν η Δ΄ Εθνική έρχεται… στην Super League (pics)

Πιο αναλυτικά, μέσα από το ρεπορτάζ του Πάμε Δανάη έγινε γνωστό την Τετάρτη (17/5), πως ο παρουσιαστής εκτός από τους Αρβύλα και το Βινύλιο, αναμένεται να υπογράψει για ένα ακόμη πρόγραμμα για του χρόνου. Αυτό λέγεται, πως θα είναι στο στυλ του ντοκιμαντέρ, που είχε κάνει ξανά στο παρελθόν, τη στιγμή που και ο άλλοτε συνοδοιπόρος του, Σωτήρης Καλυβάτσης, κάνει το δικό του «βήμα».

Τα φανέρωσε όλα ο Σωτήρης Καλυβάτσης: Η αποκάλυψη για τον Αντώνη Κανάκη και για το όνομα «ΑΜΑΝ»

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης είχε βρεθεί καλεσμένος πριν καιρό στο πλατό του «After Dark». Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός τα φανέρωσε όλα για τη συνεργασία του με τον Αντώνη Κανάκη και έκανε μια αποκάλυψη για το όνομα «ΑΜΑΝ».

«Όλα ξεκίνησαν το 1994. Ήδη είχαν ξεκινήσει τα παιδιά το Κομφούζιο από την προηγούμενη σεζόν και πήγαν για τα καλοκαιρινά τους επεισόδια στη Χαλκιδική. Εκεί ο φίλος και αδελφός μου, Αντώνης Παραράς σκέφτηκε να πάρει το συνεργείο και να έρθει στην κατασκήνωση όπου εργαζόμουν εγώ στο δεύτερο πόδι. Έτσι γνωριστήκαμε με τους υπόλοιπους, γιατί με τον Αντώνη συνεργαζόμασταν και στη ΧΑΝΘ Θεσσαλονίκης και στην κατασκήνωση.

Ήρθε μαζί με το συνεργείο από το πρώτο πόδι στο δεύτερο, που βρισκόμουν, για να παρουσιάσουμε την κατασκήνωση ουσιαστικά και μαζί με αυτό μού είπε να κάνουμε κάποιο βίντεο. Κατέβασα, λοιπόν, τη συλλογή των γυαλιών που είχα, γύρω στα 50 – 60 γυαλιά και έγινε το πρώτο μου προσωπικό βιντεάκι στο Κομφούζιο.

Αυτή ήταν η πρώτη μου φορά σαν γκεστ. Του άρεσε πάρα πολύ και του Αντώνη Κανάκη αυτό που είδε και συμφωνήσαμε από τη νέα σεζόν να ενταχθώ και εγώ στην τηλεοπτική ομάδα» εξομολογήθηκε ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

Στη συνέχεια ο Θέμης Γεωργαντάς ρώτησε: «Ισχύει ότι τίτλος ΑΜΑΝ, θέλω να μου λύσεις αυτή την απορία, είναι όντως τα αρχικά για το Αντώνη Μας Άφησες Νωρίς;».

Τότε ο Σωτήρης Καλυβάτσης εξήγησε: «Κοίταξε, είναι κάτι που κατέβασε η κούτρα μου όσο ήταν ζωντανός ακόμα ο φίλος μας. Στη συνέχεια, όμως, οι τηλεθεατές μας το έφτιαξαν έτσι. Όχι, δεν ήταν για αυτό αλλά έγινε στην πορεία για αυτό».

Δείτε το βίντεο 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ