Καλομοίρα: «Δεν ντρέπομαι να το πω…» – Αποκαλύψεις από την τραγουδίστρια

Καλομοίρα: «Δεν ντρέπομαι να το πω…» – Αποκαλύψεις από την τραγουδίστρια

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε η αγαπημένη τραγουδίστρια, Καλομοίρα.

Συνέντευξη στην εκπομπή Γειά σου παραχώρησε η Καλομοίρα, μιλώντας τόσο για τον σύζυγό της, όσο και για την ληστεία που βίωσαν με το που έφτασαν στην Ελλάδα από την Αμερική. Επίσης, δεν δίστασε να αποκαλύψει την παρέμβαση που έκανε στο πρόσωπο της και κάνει γενικά δυο φορές το χρόνο.

Διαβάστε επίσης: «Η ζωή δεν είναι εύκολη για κανέναν»: Η Δέσποινα Βανδή δηλώνει προδομένη και καθηλώνει με την εξομολόγησή της

Η τραγουδίστρια γύρισε στην πατρίδα της με αφορμή την συμμετοχή της στο J2US, όπου την είδαμε το βράδυ του Σαββάτου.

Οι δηλώσεις της Καλομοίρας

«Πονάω που δεν πέρασε η Ελλάδα στον τελικό της Eurovision. Γενικά όμως το show ήταν πολύ ωραίο. Δεν μπόρεσα να πάω αλλά θα δούμε στο μέλλον τι θα γίνει με το καλό» είπε για την φετινή συμμετοχή της Ελλάδας που αποκλείστηκε στα ημιτελικά.

Για το σχόλιο της ΕΡΤ πως είναι μεγάλη για να μας εκπροσωπήσει στον διαγωνισμό, σχολίασε: «Το μόνο παλιό που βλέπω είναι ο τρόπος σκέψης» ενώ μετά αποκάλυψε το μυστικό που την κρατά νέα και ανανεωμένη «Κάνω μπότοξ, δεν ντρέπομαι να το πω. So What; Δεν κάνω κάθε μήνα αλλά δυο φορές την χρονιά».

Σχετικά με την επιστροφή του Fame Story: «Όταν ακούω για το Fame Story, συγκινούμαι. Καταλαβαίνω τι έχουν περάσει τα παιδιά γιατί τα έχω ζήσει. Νιώθω ότι έχω πολλά να τους δώσω» απάντησε επίσης η τραγουδίστρια.

Ακόμα, απάντησε και για την ληστεία που βίωσε με τον σύζυγό της: «Δεν χάρηκα, δεν έκανα κωλοτούμπες. Τι να κάνουμε, ήταν μόλις είχαμε έρθει. Πήγαμε κάτω να κάνουμε δουλειά, δεν είχαμε αυτοκίνητο. Στην αρχή νόμιζα ότι πάρκαρα αλλού. Άστα».

Επίσης, αποκάλυψε το μυστικό της σχέσης με τον σύζυγό της, με τον οποίο έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τα οποία τα λατρεύουν.

Δείτε το βίντεο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ