Τα «πέταξε» όλα ο Γιώργος Παπαδάκης: Το στριπτίζ του παρουσιαστή στον αέρα του «Καλημέρα Ελλάδα» (vid)

Τα «πέταξε» όλα ο Γιώργος Παπαδάκης: Το στριπτίζ του παρουσιαστή στον αέρα του «Καλημέρα Ελλάδα» (vid)

Το παράδειγμα Τούρκου παρουσιαστή που τον ενέπνευσε

Ο Γιώργος Παπαδάκης θέλησε να επιδείξει έμπρακτη αλληλεγγύη σε Τούρκο συνάδελφο του, που για να εισακουστεί από τους πολιτικούς ταγούς της Τουρκίας προσπάθησε να προκαλέσει, βγάζοντας τα ρούχα του σε ζωντανή μετάδοση, στον «τηλεοπτικό αέρα» τουρκικού καναλιού. Με την ευκαιρία, δείτε την δήλωση της Μαρίας Αναστασοπούλου για τον παρουσιαστή και τον γιό του, Φοίβο.

«Ας μας ακούσει η κυβέρνηση, ας μας ακούσει η αντιπολίτευση. Το κάνω αυτό για την Αντιόχεια, ίσως ακούσουν τη φωνή μας, γιατί δεν τοάκουσανα», είπε ο παρουσιαστής.

Διαβάστε επίσης: Χαμός με τα τηλεοπτικά της Super League: Κλείνει deal ο Παναθηναϊκός – Τι συμβαίνει με Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ…

Η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Τουρκία, Άννα Ανδρέου μετέδωσε την είδηση, στον ΑΝΤ1 προβάλλονταν τα πλάνα από το γδύσιμο του Τούρκου δημοσιογράφου και αίφνης ο Γιώργος Παπαδάκης σηκώνεται από την καρέκλα του, πετάει το ακουστικό που τον εμπόδιζε να βγάλει το σακάκι του και αρχίζει να ξεκουμπώνει τα κουμπιά του πουκαμίσου του, προσπαθώντας να μιμηθεί τον Τούρκο παρουσιαστή.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ