Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Απορρίφθηκε το αίτημά του να παραιτηθεί από την έφεση

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Απορρίφθηκε το αίτημά του να παραιτηθεί από την έφεση

Το δικαστήριο διέκοψε τη συνεδρίαση του για τις 12 Σεπτεμβρίου.

Ανατροπή στη δίκη του ισοβίτη Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, καθώς αυτή θα συνεχιστεί κανονικά.

Οι δικαστές του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας αποφάνθηκαν ότι η παραίτηση δεν μπορεί να υπάρξει σε αυτό το στάδιο της δίκης. Έτσι, το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ο οποίος σήμερα είναι απών από το εδώλιο και διέταξε τη πρόοδο της δίκης.

Νωρίτερα, ο εισαγγελέας της έδρας  είχε πει  ότι εφόσον έχει ξεκινήσει η διαδικασία δεν είναι εφικτή η παραίτηση από το ένδικο μέσο. «Το ζήτημα της παραίτησης έχει ένα χρονικό περιθώριο που εξαντλείται στην έναρξη της συζήτησης της υπόθεσης.

Διαβάστε επίσης: Το «τρικ» του Μπαρτζώκα, η επιστροφή του γνωστού ΜακΚίσικ και ο συγκλονιστικός Σλούκας (vids)

Μετά από την έναρξη δεν επιτρέπεται η παραίτηση από την έφεση. Αυτό ορίζεται για να μην διακωμωδείται η διαδικασία και να μην γίνονται άσκοπες δικάσιμοι. Ξέρετε καλά νομικά και το ξέρετε όλο αυτό. Άρα η δίκη πρέπει να συνεχιστεί» είπε ο εισαγγελέας στην τοποθέτηση του.

Αποφασίστηκε ο διορισμός δικηγόρων

 Ακόμη το δικαστήριο, αποφάσισε να διορίσει αυτεπαγγέλτως δυο νέους δικηγόρους για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Μάλιστα, ο εισαγγελέας ανέφερε πως αν υπάρξουν δυο αρνήσεις από τους αυτεπαγγέλτους διοριζόμενους δικηγόρους τότε η δίκη του 34χρονου πιλότου μπορεί να συνεχιστεί χωρίς συνηγόρους.
Μετά τον ορισμό αυτεπαγγέλτως των νέων συνηγόρων, αυτοί θα πρέπει να ενημερωθούν για τα στοιχεία της δικογραφίας . Το δικαστήριο διέκοψε τη συνεδρίαση του για τις 12 Σεπτεμβρίου, ημέρα κατά την οποία μάλιστα με βάση την απόφαση του δικαστηρίου διατάχθηκε και η μεταγωγή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στο ακροατήριο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ