Βέφα Αλεξιάδου: «Γεια σου συντρόφισσα! Xωρίς τη Βέφα γρανάζι δεν γυρνά» – Χαμός με «ανάρτησή» της για το ΚΚΕ και η απάντηση της μαγείρισσας περί «μπούρδες» (photo)

Βέφα Αλεξιάδου: «Γεια σου συντρόφισσα! Xωρίς τη Βέφα γρανάζι δεν γυρνά» – Χαμός με «ανάρτησή» της για το ΚΚΕ και η απάντηση της μαγείρισσας περί «μπούρδες» (photo)

"Βροχή" έπεσαν τα σχόλια στον λογαριασμό της - «Ευτυχώς που δεν με ακουμπάνε οι κακές γλώσσες και όσο μελάνι και δηλητήριο να ρίξουν άδικα λερώνουν το στόμα τους και μαυρίζουν τις ψυχές τους!»

Σάλο και πολλά σχόλια στο Facebook προκάλεσε μία ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό της Βέφας Αλεξιάδου. Η γνωστή μαγείρισσα αρχικά ανέβασε μια εικόνα με λευκό φόντο και έγραψε «ΚΚΕ» χωρίς να εξηγεί τίποτα παραπάνω και τους περισσότερους να το ερμηνεύουν ως στήριξη στο κόμμα. Παράλληλα, διαβάστε εδώ πού άφησε την περιουσία της η Βέφα Αλεξιάδου μετά το θάνατο των παιδιών της.

«Γεια σου συντρόφισσα Βέφα», «χωρίς τη Βέφα γρανάζι δεν γυρνά», ήταν μερικά από τα σχόλια. Τα σχόλια άρχισαν να «πέφτουν» βροχή, με πολλούς χρήστες να εικάζουν πως την χάκαραν και αρκετοί έκαναν πλάκα.

Διαβάστε επίσης: «Τι συμβαίνει με τον Καμπρέρα και τον Ολυμπιακό» – Τι λένε οι Ισπανοί

Λίγες ώρες μετά, η κ. Αλεξιάδου προχώρησε σε νέα ανάρτηση στην οποία ανέφερε ότι το συγκεκριμένο ποστ δεν έγινε ποτέ από εκείνη.

Η ανάρτηση της Βέφας Αλεξιάδου

«Τι να σκεφτώ Φεϊσμπουύκη μου? Μου έμεινε μυαλό ύστερα από όλα τα τρελλά και παλαβά σχόλια σε μια ιστορία που εσύ ανέβασες γιατί φυσικά δεν ανέβασα εγώ. Και καλά όλοι αυτοί, τόσο τους κόβει και αφορμή γυρεύουν να ρίξουν μαύρο σε ότι του ενοχλεί που είναι άσπρο! Εσύ έτσι ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΤΟΣΕΣ΅ΜΠΟΥΡΔΕΣ? Ευτυχώς που δεν με ακουμπάνε οι κακές γλώσσες και όσο μελάνι και δηλητήριο να ρίξουν άδικα λερώνουν το στόμα τους και μαυρίζουν τις ψυχές τους!».

Κόλαφος η Βέφα Αλεξιάδου: Ξεκαθάρισε τη σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη – «Έζησα 8 χρόνια μαζί της και…»

Η Βέφα Αλεξιάδου παρουσίασε πριν καιρό την αυτοβιογραφία της και μίλησε μεταξύ άλλων στο «Πρωινό Μας» για τη σχέση της σήμερα με την Ελένη Μενεγάκη. Η γνωστή τηλεοπτική μαγείρισσα ξεκαθάρισε τα πράγματα και τόνισε ότι έζησαν μαζί 8 χρόνια!

Αρχικά ανέφερε η μαγείρισσα : «Το βιβλίο αυτό είναι η βιογραφία μου. Η ζωή μου ήταν με πολλές δυσκολίες στην αρχή όταν ξεκίνησα και δυστυχώς στα τελευταία χρόνια η ζωή μου επεφύλασσε πίκρα. Παράλληλα, η γνωστή μαγείρισσα «τσακίζει» κόκκαλα για το χαμό των δύο της παιδιών.

Εννοώ για τις απώλειες των παιδιών μου. Άλλη πίκρα δεν ένιωσα στη ζωή μου. Πέρασα πολύ ωραία. Έβγαλα χρήματα από τα κανάλια που δούλεψα, αλλά από τον ΑΝΤ1 δεν πληρώθηκα 13 χρόνια. Όμως στον ΑΝΤ1 χρωστάω την καριέρα μου»!

Για την Ελένη Μενεγάκη, είπε χαρακτηριστικά: «Δεν περάσαμε καμία κρίση. Στενοχωριόμουν πολύ, όταν οι δημοσιογράφοι μου έλεγαν «γιατί τσακώθηκες με την Ελένη;». Δεν μάλωσα με την Ελένη ποτέ, γιατί να μαλώσω;».

«Αν αποφάσιζα να κάνω μία τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση, την Ελένη Μενεγάκη θα επέλεγα. Έζησα 8 χρόνια μαζί της» κατέληξε η γνωστή μαγείρισσα.

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ