«Γύπας» της Θεσσαλονίκης: «Είμαι έτοιμη να κάνω ότι μου ζητήσει το αρρωστημένο σου μυαλό» – Το γράμμα που έλαβε από θαυμάστρια στη φυλακή (vid)

«Γύπας» της Θεσσαλονίκης: «Είμαι έτοιμη να κάνω ότι μου ζητήσει το αρρωστημένο σου μυαλό» – Το γράμμα που έλαβε από θαυμάστρια στη φυλακή (vid)

Όσα του γράφει στην επιστολή

Δεκάδες θαυμάστριες στέλνουν γράμματα στο «Γύπα» της Θεσσαλονίκης ενώ βρίσκεται μέσα στη φυλακή και κατηγορείται ότι εξαπάτησε 2 γυναίκες.

Η εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” και ο Στρατής Λημνιός εξασφάλισαν ένα από αυτά και μας το παρουσίασαν ασποκλειστικά:

“Δεν ξέρω πώς να ξεκινήσω αυτό το γράμμα και σίγουρα δεν θα μου φτάσει μια κόλλα χαρτί και σίγουρα όλες οι κόλλες.

Όταν σε είδα στο μαγαζί θεώρησα στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι θα είσαι ο παπάς της τράπουλας και εγώ η Ντάμα, για μια νύχτα μαζί σου.

Ας ξεκινήσουμε με τα προκαταρκτικά που δεν ήθελα να τελειώσει αυτή η…που δεν θα γίνει πράξη, για τον έναν π.χ. λόγο και για έναν ακόμη π.χ λόγο που σε είδα πίσω από κάμερα. Και για να μην σε βάλω σε ένα τριπάκι το οποίο θα αναρωτιεσαι ποια είμαι, ειμαι η… που έχω χτίσει μέχρι και τώρα την οικονομική φάση της ζωής μου που θα μπορούσα να επενδύσω πάνω στο εγώ σου! Θα ήθελα να καθόμουν πάλι γωνία αριστερά και να έκανα το όνειρό μου πράξη. Και για να μην κουράζω το γράμμα, είμαι διατεθειμένη να κάνω ότι θέλει το τρελό σου μυαλό με όλη τη δύναμη της ψυχής μου και της αύρας μου, που κυκλοφορεί μέσα μου.

Ο αποστολέας του γράμματος είμαι εγώ και ο παραλήπτης εσύ, εαν ανοίξεις το γράμμα”.

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ