«Λιώνει» ο Κώστας Μακεδόνας: Αυτή είναι η 23χρονη κόρη του – Η φωτογραφία από την ορκωμοσία της

«Λιώνει» ο Κώστας Μακεδόνας: Αυτή είναι η 23χρονη κόρη του – Η φωτογραφία από την ορκωμοσία της

Περήφανος μπαμπάς ο τραγουδιστής

Ο Κώστας Μακεδόνας «λιώνει» για την 23χρονη κόρη του, η οποία πήρε το πτυχίο της στην Ψυχολογία και ο περήφανος τραγουδιστής δημοσίευσε μια φωτογραφία από την ορκωμοσία της.

Διαβάστε επίσης: Τηλεοπτική «βόμβα» για τη Φαίη Σκορδά – Ανακοινώθηκαν τα δυσάρεστα!

Ο γνωστός καλλιτέχνης, ο οποίος έχει επιλέξει να κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή, το μεσημέρι της Πέμπτη 22/6 έκανε μια σπάνια και τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, καθώς θέλησε να ευχηθεί στην κόρη του και δημόσια. Με την ευκαιρία, αυτή είναι η κόρη του Νότη Σφακιανάκη.

Ο Κώστας Μακεδόνας επέλεξε να ευχηθεί στην μονάκριβή του με την πρώτη τους φωτογραφία από την στιγμή που την κράτησε στην αγκαλιά του και τη συνόδευσε με ένα γλυκό μήνυμα.

«Πρώτη φωτογραφία: Τέτοιες μέρες το 2000. Η κόρη μου λίγων ημερών φωτογραφίζεται με τον χαζομπαμπά της. Η δεύτερη φωτογραφία είναι σημερινή από την ορκωμοσία της ως πτυχιούχος Ψυχολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ο χαζομπαμπάς σήμερα σε ρόλο φωτογράφου. Πόση χαρά και συγκίνηση ! Σ´ ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου ! Καλή σταδιοδρομία!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Κώστας Μακεδόνας.

Να θυμίσουμε πως ο Κώστας Μακεδόνας είναι παντρεμένος εδώ και πολλά χρόνια με τη σύζυγό του, Σταυρούλα, με την οποία έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, την Μανολια και τον Νικόλα.

Πηγή: Athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ