Δασκάλα απολύθηκε γιατί «ζηλιάρης συνάδελφος» κατήγγειλε ότι αναρτά φωτογραφίες με μπικίνι

Δασκάλα απολύθηκε γιατί «ζηλιάρης συνάδελφος» κατήγγειλε ότι αναρτά φωτογραφίες με μπικίνι

Η σεξοβόμβα άνοιξε λογαριασμό Οnlyfans και λέει: «Αισθάνομαι σέξι για πρώτη φορά στη ζωή μου»

Μία δασκάλα απολύθηκε από την θέση της, όταν ένας «ζηλιάρης» συνάδελφός της ανέφερε ότι βγάζει σέξι φωτογραφίες με μπικίνι. Η 41χρονη Sarah Juree, υποστηρίζει πως έμαθε να αγαπά το σώμα της στα 40 της και πως απολύθηκε από τη δουλειά της τον Ιούνιο του 2022, αφού αποκαλύφθηκε ότι μοιραζόταν φωτογραφίες στο OnlyFans, εκτός σχολικών ωρών.

Ένα ειδησεογραφικό πρακτορείο της Ιντιάνα ανέφερε επίσης ότι ο δάσκαλος είχε δώσει οδηγίες σε νεαρούς μαθητές να την αποκαλούν «Buttercup» – ένα ψευδώνυμο που χρησιμοποιούσε επίσης στον λογαριασμό της μόνο για ενήλικες. Ένα χρόνο μετά την απόλυσή της, η Juree είπε στην Sun ότι το έπος ήταν πως πλέον κερδίζει περισσότερα χρήματα σε ένα μήνα στο OnlyFans από ό,τι κατά τη διάρκεια μιας ολόκληρης διδακτικής χρονιάς. Η σέξι πρώην δασκάλα πρόσθεσε ότι πλέον δεν νιώθει ντροπή να επιδεικνύει τη σωματική της διάπλαση καθώς στο παρελθόν δεν αισθανόταν άνετα με αυτό.

Διαβάστε επίσης: Άλλος Ολυμπιακός από σήμερα στα χέρια του Ντιέγκο Μαρτίνεθ – Μπαίνουν 6+1 στην προετοιμασία- Ποιος φτάνει αύριο

«Πάντα πάλευα με το βάρος μου», είπε η Juree. «Όταν ξεκίνησα αυτή τη δουλειά (ως δασκάλα) έπαιρνα 200 λίρες. Ξεκίνησα τη γυμναστική και άρχισα να επενδύω στην εμφάνισή μου και στον εαυτό μου». «Ένας ζηλιάρης συνάδελφος προσπάθησε να με αναφέρει στο διευθυντή μου επειδή άρχισα να δημοσιεύω φωτογραφίες με μπικίνι στα social media», πρόσθεσε.

Παρά τη ζήλια, η Juree παρέμεινε απτόητη, συνεχίζοντας να επιδεικνύει το σώμα της καθώς αδυνάτιζε . «Άρχισα να αισθάνομαι σέξι και να κάνω twerking», είπε ενθουσιασμένη. «Ήταν τόσο διασκεδαστικό και χαρούμενο. Ήταν η πρώτη φορά που χρησιμοποίησα τη σεξουαλικότητα μου. Άρχισε να μου αρέσει να ντύνομαι προκλητικά και να νιώθω σέξι. Χαμηλά μπλουζάκια και κομμένα εκτός δουλειάς» πρόσθεσε η σέξι 40αρα. Σύντομα, η καλλονή προσέλαβε έναν φωτογράφο για να τραβήξει τις προκλητικές φωτογραφίες της με τα εσώρουχα. Αργότερα, γδύθηκε εντελώς στο OnlyFans.

Τελικά, νιώθοντας σίγουρη για το σώμα της, η Juree συνέχιζε με χαρά τη διδακτική της δουλειά παράλληλα με το OnlyFans, όταν ο κόσμος της κατέρρευσε τον περασμένο Ιούνιο, μεταδίδει η New York Post.

Ένα άρθρο που έχει πλέον διαγραφεί στον συντηρητικό ιστότοπο Real News Michiana αποκάλυψε τη μυστική σέξι φασαρία της μαμάς – και στη συνέχεια απολύθηκε από την τάξη. Η ανύπαντρη μαμά είπε δακρυσμένη σε ένα podcast στα τέλη του περασμένου έτους ότι ήταν στενοχωρημένη από την ιστορία, λέγοντας: «Έκλαψα, έκλαψα με λυγμούς, έκλαψα όταν το διάβασα, επειδή ο τρόπος με τον οποίο με παρουσίασαν ότι δεν είμαι ασφαλής με τα παιδιά ,δεν είναι αλήθεια».

Πριν από την απόλυσή της, η Juree εργαζόταν ως δασκάλα στο Starbase – ένα πρόγραμμα που διευθύνεται από το Υπουργείο Άμυνας που συνεργάζεται με τοπικές σχολικές περιφέρειες σε όλη τη χώρα για να προσφέρει μαθήματα STEM σε μαθητές της πέμπτης τάξης. Η Juree βρισκόταν στην τοποθεσία του οργανισμού στο South Bend της Ιντιάνα, όπου ήταν πολύ αγαπητή τόσο στους συναδέλφους καθηγητές όσο και στους μαθητές.

Πλέον, η 41χρονη φανατική με τη γυμναστική λέει ότι αισθάνεται καλύτερα από ποτέ. «Τώρα αισθάνομαι σέξι για πρώτη φορά στη ζωή μου, στα 40 μου», τόνισε η Juree. «Το σέξι είναι μια κατάσταση του μυαλού. Αντιπροσωπεύω τις MILF και επαναπροσδιορίζω τα πρότυπα ομορφιάς».

Πηγή: Newsbeast.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ