Ιδομενέας Κογχυλάκης: Αυτός είναι ο άγνωστος γαμπρός του Βαρδή και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη (pics)

Ιδομενέας Κογχυλάκης: Αυτός είναι ο άγνωστος γαμπρός του Βαρδή και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη (pics)

Παντρεύτηκε τη μικρή τους κόρη, Βαρδιάννα

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη και ο Βαρδής Βαρδινογιάννης απέκτησαν πέντε παιδιά. Μάλιστα, η μικρή τους κόρη, Βαρδιάννα, για την οποία είναι γνωστά τα λιγότερα έχει παντρευτεί τον Ιδομενέα Κογχυλάκη.

Το ζευγάρι κάνει σπάνια εμφανίσεις, ενώ λίγες είναι οι αναφορές στην προσωπική του ζωή. Το μόνο που έχει γίνει γνωστό μέχρι σήμερα είναι ο γάμος τους.

Διαβάστε επίσης: Στην σέντρα ο Καραπαπάς τον Μπαλτάκο: «Δεν μπορεί να στέλνεις επιστολές χωρίς… εντολή»

Πιο συγκεκριμένα, στις 27 Αυγούστου 2005, η Βαρδιάννα Βαρδινογιάννη, ένωσε τη ζωή της με τον αγαπημένο της Ιδομενέα Κογχυλάκη, τον οποίο είχε γνωρίσει στο Λονδίνο, όπου σπούδαζαν και οι δύο.

Ο γάμος τους, παραμυθένιος, έγινε στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου μέσα στο κτήμα «Marianna Bay», κοντά στην Κοιλάδα και τη Χινίτσα στο Πόρτο Χέλι. Παρά το γεγονός ότι στο γάμο αυτό ήταν καλεσμένη όλη η υψηλή κοινωνία, οι νεόνυμφοι προτίμησαν να μείνουν μακριά από τους προβολείς.

Υπενθυμίζεται πως η Μαριάννα και ο Βαρδής Βαρδινογιάννης έχουν αποκτήσει άλλα τέσσερα παιδιά. Τον Γιάννη (γενν. 1962), τη Χριστιάννα (γενν. 1964), τον Γιώργο (γενν. 1967), τον Νίκο (γενν. 1974).

Πηγή: Athensmagazine.gr:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ