Γκαμπριέλα Γκιμαράες, η Βραζιλιάνα βολεϊμπολίστρια που… σερβίρει καυτές φωτογραφίες (pics)

Γκαμπριέλα Γκιμαράες, η Βραζιλιάνα βολεϊμπολίστρια που… σερβίρει καυτές φωτογραφίες (pics)

Η Γκαμπριέλα Γκιμαράες, μια από τις καλύτερες αθλήτριες βόλεϊ στον κόσμο, φαίνεται πως παίζει εξαιρετική... μπάλα και εκτός γηπέδων.

Η Γκαμπριέλα Γκιμαράες ή επίσης γνωστή ως Gabi Guimaraes, γεννήθηκε στις 19 Μαΐου 1994, στο Belo Horizonte, Minas Gerais, Βραζιλία. Ξεκίνησε να παίζει βόλεϊ από μικρή και γρήγορα απέδειξε το ταλέντο της, και έγινε μια από τις πιο καλές Βραζιλιάνες αθλήτριες βόλεϊ.

Η Γκαμπριέλα Γκιμαράες κέρδισε ένα ασημένιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020. Βραβεύτηκε MVP στο Τσάμπιονς Λιγκ 2021/2022 και στο Πρωτάθλημα Νότιας Αμερικής το 2021, καθώς και η καλύτερη εξωτερική επιθετική στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Συλλόγων 2022/2023.

Διαβάστε επίσης: «Δεν δούλευε το εργαλείο του»: Η Κόνι Μεταξά εκθέτει σύντροφό της

Η Gabi Guimaraes είναι επίσης ασημένιος μετάλλιος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πολωνίας/Ολλανδίας 2022, στο Παγκόσμιο Κύπελλο Πρωταθλητριών Ιαπωνίας 2017, καθώς και τρεις φορές δευτεραθλήτρια στο Nations League το 2019 στη Ναντζίνγκ, το 2021 στο Ρίμινι και το 2022 στην Άγκυρα.

Είναι επίσης τρεις φορές πρωταθλήτρια Παγκόσμιου Γκραν Πρι και τρεις φορές πρωταθλήτρια Νοτίου Αμερικής με την εθνική ομάδα της Βραζιλίας. Σε επίπεδο συλλόγων, η Γκαμπριέλα Γκιμαράες κέρδισε δύο φορές το Champions League, πέντε φορές το Πρωτάθλημα Συλλόγων Νότιας Αμερικής και μία φορά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Συλλόγων.

Τα κατορθώματα της στο φιλέ τα αναφέραμε πιο πάνω. Τα υπόλοιπα θα τα δεις στις φωτογραφίες που ακολουθούν:

Πηγή: koolnews.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ