Ποιος είναι ο άνδρας που όρμησε στη σκηνή της Eurovision και χάλασε της εμφάνιση της Βρετανίας

Ποιος είναι ο άνδρας που όρμησε στη σκηνή της Eurovision και χάλασε της εμφάνιση της Βρετανίας

Ο «εισβολέας» ονομάζεται ‘Dr A C’, είναι ακτιβιστής και δεν είναι η πρώτη φορά που βγαίνει σε μεγάλα shows.

H χθεσινή βραδιά στην Altice Arena στη σκηνή της Eurovision κυλούσε ομαλά μέχρι λίγα λεπτά πριν τις 11 το βράδυ. Πιο συγκεκριμένα και ενώ στη σκηνή είχε ανέβει η Βρετανή τραγουδίστρια Surie ερμηνεύοντας το Storm ένας από τους θεατές όρμησε στην σκηνή αρπάζοντας της το μικρόφωνο μέσα από τα χέρια! Μάλιστα φώναξε ««Σε όλους τους Nazi των βρετανικών μέσων, ζητούμε ελευθερία» και αμέσως η ασφάλεια της διοργάνωσης τον απομάκρυνε.

Τρομοκρατημένη η τραγουδίστρια έφυγε μακριά του και στη συνέχεια σαστισμένη άρχισε να χειροκροτεί. Το κοινό προσπάθησε να την κάνει να συνεχίσει το τραγούδι της και τελικά εκείνη ολοκλήρωσε την εμφάνιση της στην σκηνή της Altice Arena.

Ποιος είναι ο εισβολέας
Σύμφωνα με την Telegraph ο «εισβολέας» ονομάζεται ‘Dr A C’, είναι ακτιβιστής και δεν είναι η πρώτη φορά που βγαίνει σε μεγάλα shows, καθώς το έχει ξανακάνει τόσο στα National Television Awards το 2018, όσο και στο The Voice το 2017. Να σημειωθεί, πως η EBU έκανε πρόταση στην βρετανική αποστολή να εμφανιστεί ξανά στη σκηνή, αλλά εκείνη αρνήθηκε.

Δείτε τα βίντεο με την αρπαγή του μικροφώνου αλλά και την ερμηνεία της Surie

Αντιδράσεις και δηλώσεις
H τραγουδίστρια του Ηνωμένου Βασιλείου μάλλον αντέδρασε με χιούμορ καθώς με tweet της ανέφερε: «Λοιπόν, πάντα έλεγα  ότι τα πάντα μπορούν να συμβούν σε μια Eurovision.

H τραγουδίστρια αμέσως μετά το συμβάν σε δηλώσεις τις είπε: «Είμαι τόσο περήφανη για την αποψινή μου εμφάνιση. Έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό. Ήταν μια ανεκτίμητη εμπειρία για μένα. Είμαι ευγνώμων σε όλους όσους με στήριξαν και μου έδωσαν την αγάπη τους. Οι υποστηρικτές της διοργάνωσης κάνουν τη Eurovision αυτό που είναι, δηλαδή η μεγαλύτερη και η πιο ανοιχτή γιορτή μουσικής στον κόσμο. Η Eurovision είναι οικογένεια και είμαι τόσο περήφανη που είμαι μέλος της».

Στο μεταξύ πολλοί ήταν οι σελέμπριτις που με twwets τους στάθηκαν στο πλευρό της Βρετανίδας τραγουδίστριας.

Ο κωμικός Κρις Άντισον έγραψε: «Μπράβος της που έμεινε ψύχραιμη».

Η διάσημη συγγραφέας JK Rowling έγραψε: «Αυτός είναι ο χειρότερος εφιάλτης για έναν καλλιτέχνη που ανεβαίνει στη σκηνή και πρέπει να ήταν πολύ τρομακτικό. Αλλά τι ψυχραιμία και άμεση αντίδραση».


Η Σέριλ Μπέικερ έγραψε: «Αναρωτιέμαι αν θα της ζητήσουν να ανέβει ξανά στη σκηνή. Πρέπει να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Που ήταν η ασφάλεια; Τι θα γινόταν αν κρατούσε όπλο;»

Η πρώην υπουργός Εσωτερικών της Βρετανίας Ιβέτ Κούπερ έγραψε: «Η Σούρι ήταν υπέροχη σε όλα. Αντέδρασε απίστευτα στην εισβολή».

Πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ