Απαράδεκτο σχόλιο Τριαντάφυλλου για Αδαμαντίδη – «Πάγωσε» όλη την Ελλάδα (vid)

Απαράδεκτο σχόλιο Τριαντάφυλλου για Αδαμαντίδη – «Πάγωσε» όλη την Ελλάδα (vid)

Ξεπέρασε τα όρια, ασχολήθηκε με ένα θέμα που προφανώς δεν μπορούσε να σχολιάσει αντικειμενικά και εκτέθηκε. Προσπάθησαν πάντως στην εκπομπή να το… μαζέψουν!

Πριν από λίγο καιρό, μια νέα κοινή εμφάνιση έκαναν ο Θέμης Αδαμαντίδης με τη Βαρβάρα Κίρκη μετά τον πρόσφατο χωρισμό τους. Η κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» συνάντησε το ζευγάρι λίγο πριν την εμφάνιση του τραγουδιστή σε νυχτερινό κέντρο.

Η Βαρβάρα Κίρκη έκανε δηλώσεις αποκαλύπτοντας ότι σύντομα θα ετοιμάσουν και βαλίτσες για διακοπές: «Είμαστε μια χαρά, όλα καλά! Θα πάμε και διακοπές». Aπό τη μεριά του ο Θέμης Αδαμαντίδης προτίμησε να μην σχολιάσει τίποτα.

Ο Τριαντάφυλλος σχολιάζοντας το θέμα και τις περιπέτειες του ζευγαριού, αλλά και τις καταγγελίες της Βαρβάρας Κίρκης για κακοποίηση, προέβη σε ένα τεράστιο λάθος!

«Και νικητής ποιος είναι αυτή τη στιγμή; Ο Θέμης Αδαμαντίδης! Και τον κατηγορούσαν και καλά για ξυλοδαρμό; Τι έκανε, κάτι τέτοιο; Και είναι μαζί; Άρα ποιος είναι νικητής; Είναι ένας τεράστιος καλλιτέχνης, φωνάρα. Και καλό παιδί. Είναι παράξενος, ο έρωτας. Εγώ βλέπω το ζευγάρι μαζί, χαρούμενη, μπροστά κάθεται στο αμάξι όχι πίσω».

Από το πάνελ πάντως προσπάθησαν να το… μαζέψουν και να του εξηγήσουν πως έκανε καταγγελίες η κοπέλα, ωστόσο ο ίδιος δεν έδειξε να αλλάζει γνώμη!

«Εννοείται πως κανείς δεν πρέπει να σηκώνει χέρι σε μία γυναίκα, αλλά για να είναι μαζί; Βρε είναι μαζί; Λέτε ότι σήκωσε χέρι στην κοπέλα. Είναι μαζί τώρα; Η ίδια το είπε; Ε, είναι μαζί τώρα. Πήγε στο αστυνομικό τμήμα για καταγγελία και τώρα στο Πόρτο Ράφτη για τη συναυλία».

Καλό είναι πάντως να προσέχει περισσότερο αφού μιλάει στην κάμερα…

Πηγή: Athensmagazine

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ