Άλικα Σμιτ: Έτοιμη για το 400αρι με τον Έρλινγκ Χάαλαντ μετά το πετσόκομμα σε Ματς Χούμελς

Άλικα Σμιτ: Έτοιμη για το 400αρι με τον Έρλινγκ Χάαλαντ μετά το πετσόκομμα σε Ματς Χούμελς

Η Γερμανίδα αθλήτρια που σαγηνεύει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θέλει να αντιμετωπίσει τον Νορβηγό επιθετικό της Manchester City στο στίβο.

O Erling Haaland είναι αυτή τη στιγμή ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο και το ταλέντο του στη Manchester City είναι εντυπωσιακό. Ωστόσο, πέρα από το ποδοσφαιρικό γήπεδο, ο Νορβηγός επιθετικός έχει αναζητήσει και άλλες προκλήσεις.

Γι’ αυτό του έχει ζητηθεί αν θέλει να ανταγωνιστεί μία από τις κορυφαίες αθλήτριες στον κόσμο. Η 24χρονη Alica Schmidt, που έχει ξεχωρίσει ως μια σπουδαία εκπρόσωπος του αθλητισμού, τόσο στη χώρα της, τη Γερμανία, όσο και διεθνώς.

Η Alica, η οποία είναι επίσης μία από τις πιο όμορφες και διάσημες προσωπικότητες στα κοινωνικά δίκτυα, με εκατομμύρια ακόλουθους, έχει προσπαθήσει να επικοινωνήσει με τον Haaland ώστε να ανταγωνιστούν σε έναν αγώνα 400μ.

Αυτό έρχεται μετά την ίδια πρόκληση που έκανε στον ποδοσφαιριστή Mats Hummels, τον διάσημο κεντρικό αμυντικό που έχει ξεχωρίσει με τη φανέλα της Bayern Munich, της Borussia Dortmund και της εθνικής ομάδας της Γερμανίας.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η όμορφη Γερμανίδα σπρίντερ δεν επιτυγχάνει μόνο λόγω της φθσικής της ομορφιάς, αλλά και λόγω όλου του ταλέντου που έχει. Έχει κερδίσει ήδη αρκετά διεθνή μετάλλια και επιδεικνύει εξαιρετικούς χρόνους 52.18 στα 400μ.

Χρησιμοποίησε τον επίσημο λογαριασμό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να προκαλέσει τον Haaland να τρέξει μαζί της στο στίβο.

“Πιστεύω ότι στα 400μ θα μπορούσα να ανταγωνιστώ τον Erling Haaland. Στα 200μ ίσως να είναι πιο δύσκολο. Όμως θα ήμουν ευτυχισμένη αν το αγώνας λάμβανε χώρα… Πρέπει να τον ρωτήσουμε, αλλά είμαι πάντα έτοιμη. Έτσι, Haaland, αν είσαι έτοιμος να τρέξεις, θα χαιρόμουν. Ας δούμε ποιος είναι πιο γρήγορος!”, αποκάλυψε η Alica σε βίντεο που εγκρίθηκε από τους θαυμαστές της, που περιμένουν ήδη με ανυπομονησία να τρέξουν μαζί.

Μετά την δημοσίευση του βίντεο της Alica Schmidt, οι θαυμαστές και των δύο αθλητών απλώς περιμένουν να συμφωνήσουν σε μια επίσημη ημερομηνία.

Η πρόκληση θα είναι ακόμα μία για την Alica, η οποία νίκησε εύκολα τον Hummels πρόσφατα και ελπίζει να συνεχίσει το εντυπωσιακό της σερί σε φιλικούς αγώνες.

Ενώ περιμένουμε την απάντηση του Haaland, θα συνεχίσει να ηγείται της Manchester City του Pep Guardiola στην προσπάθεια για περισσότερα τρόπαια, επιδιώκοντας να επιβεβαιώσει τον εαυτό του ως τον καλύτερο ποδοσφαιριστή στον κόσμο.

Πηγή: Koolnews.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ