Ο ηθοποιός Γιώργος Σεϊταρίδης βγάζει χρήματα από το μέλι – Πώς είναι σήμερα (pic)

Ο ηθοποιός Γιώργος Σεϊταρίδης βγάζει χρήματα από το μέλι – Πώς είναι σήμερα (pic)

Λίγοι τον αναγνωρίζουν!

Ο Γιώργος Σεϊταρίδης αγαπημένος ηθοποιός που τον απολαύσαμε στο δημοφιλές σήριαλ «Singles» και στις ταινίες «Λούφα και παραλλαγή», αποφάσισε εδώ και αρκετά χρόνια να αλλάξει τη ζωή του και να ζήσει στην επαρχία μαζί με τη σύζυγό του Όλγα Θανασία. Μάλιστα το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2017 στο Πήλιο όπου πλέον ζουν ευτυχισμένοι μακριά από την Αθήνα.

Ο Γιώργος Σειταρίδης αγαπά να ζει στη φύση και πλέον έχει γίνει παραγωγός μελιού και μάλιστα το μέλι του όπως μαθαίνουμε είναι από τα καλύτερα! Ο ταλαντούχος ηθοποιός επέλεξε συνειδητά να γυρίσει σελίδα στη ζωή του και όπως θα δείτε στις φωτογραφίες από το προσωπικό του προφίλ στο instagram απολαμβάνει κάθε στιγμή από τη ζωή του στο Πήλιο. Αγαπά τα μελίσσια του, τα φροντίζει και είναι περήφανος για το μέλι του!

Σε συνέντευξη του πριν δυο χρόνια στο Mega είχε μιλήσει για την απόφασή του αυτή να αφήσει το χώρο του θεάματος και να ζήσει μόνιμα στο Πήλιο: «Την απόφαση να φύγω από την Αθήνα την πήρα ψυχικά. Κάποια στιγμή είχα έρθει στο Χορευτό πριν κάποια χρόνια, είχε πανσέληνο και είχα πάει στην παραλία να κάτσω. Από τη μία έβλεπα το βουνό, πίσω έβλεπα το φεγγάρι και κάτι μέσα μου είπε “εσύ, εδώ θα ζήσεις”. Μετά ήρθε το θέατρο, η τηλεόραση, ο κινηματογράφος, έκανα αυτά που έκανα μέχρι ένα σημείο αλλά κάποια στιγμή ένιωσα ότι είχα αδειάσει», ενώ στη συνέχεια, είχε δηλώσει: «Το θέατρο δεν είναι κάτι που μπορείς συνέχεια να δίνεις. Και είπα “φεύγω, πάω στο Πήλιο”. Συν ότι πίστευα και πιστεύω ότι πηγαίνοντας στη φύση, ζεις φυσιολογικά» είπε ο ηθοποιός για την απόφασή του να αλλάξει ριζικά τη ζωή του.

Πηγή: Athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ