Συγκινεί η Κορίνα Τσοπέη: «Ευτυχώς που με άφησε ο πρώτος μου άντρας, γιατί μετά…» (Video)

Συγκινεί η Κορίνα Τσοπέη: «Ευτυχώς που με άφησε ο πρώτος μου άντρας, γιατί μετά…» (Video)

«Ήταν πεπρωμένο, ήταν γραμμένο...»

Η Κορίνα Τσοπέη έδωσε συνέντευξη και μίλησε μεταξύ άλλων, για την προσωπική της ζωή. Το μοντέλο που κατέκτησε τον τίτλο «Μις Υφήλιος» το 1964 μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» κι αναφέρθηκε στις δυσάρεστες στιγμές που έχει βιώσει, αλλά και την ευτυχία που της επιφύλασσε η μοίρα. Επίσης, είχε μιλήσει σε παλαιότρεη συνέντευξη για τον πρώτο της γάμο και προκάλεσε ανατριχίλα με τον τρόπο που αυτός έφτασε στο τέλος.

«Ευτυχώς που με άφησε ο πρώτος μου άντρας, γιατί μετά…»

«Στην προσωπική μου ζωή στάθηκα πολύ τυχερή. Η τύχη με βοήθησε σε πάρα πολλά. Όταν με άφησε ο πρώτος μου άντρας, που είχα τρία μικρά παιδιά, έκλαιγα, είχα αδυνατίσει πολύ. Μετά όμως, γνώρισα τον δεύτερό μου άντρα κι ευτυχώς, που με άφησε ο πρώτος, γιατί βρήκα τον άντρα της ζωής μου. Ο έρωτας της ζωής μου», είπε χαρακτηριστικά.

«Ήταν πεπρωμένο, ήταν γραμμένο κι ευτυχώς, με άφησε και βρήκα τον άντρα μου. Σήμερα μου λείπει πολύ, αλλά είναι πάντοτε στην καρδιά μου. Περάσαμε πολύ ωραία, τσακωθήκαμε μπόλικες φορές, αλλά γελάσαμε μαζί πολύ. Οταν έχετε καλό χιούμορ και οι δυο σας, είναι το καλύτερο», συμπλήρωσε κλείνοντας.

 

Πηγή:Athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ