Το Χόλιγουντ αποχαιρετά τον Μάθιου Πέρι – Τα συγκλονιστικά μηνύματα

Το Χόλιγουντ αποχαιρετά τον Μάθιου Πέρι – Τα συγκλονιστικά μηνύματα

Θλίψη έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό χώρο και τους θαυμαστές του ο ξαφνικός χαμός του ηθοποιού Μάθιου Πέρι. Τα συγκινητικά μηνύματα μετά τον ξαφνικό θάνατό του στα 54 του χρόνια.

Θλίψη έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό χώρο και τους θαυμαστές του ο ξαφνικός χαμός του ηθοποιού Μάθιου Πέρι στα 54 του χρόνια.

Ο λαμπερός ηθοποιός Μάθιου Πέρι πέθανε στα 54 του χρόνια στο σπίτι του στο Λος Άντζελες το Σάββατο 28 Οκτωβρίου.

Διαβάστε επίσης: Πέθανε ο Μάθιου Πέρι, ο Τσάντλερ από τα «Φιλαράκια»

Η είδηση του θανάτου του βύθισε στο πένθος το Χόλιγουντ, με πολλούς ηθοποιούς να έχουν γεμίσει με αφιερώματα και αποχαιρετισμούς για τον ηθοποιό στα social media.

Τα συγκινητικά αντίο στον Μάθιου Πέρι

Ο Μάθιου Πέρι πρωταγωνίστησε ως Τσάντλερ Μπινγκ στην αγαπημένη κωμική σειρά τα Φιλαράκια, με τη Warner Bros να στέλνει το δικό της μήνυμα για τον ηθοποιό.

«Είμαστε συντετριμμένοι από τον θάνατο του αγαπημένου μας φίλου Μάθιου Πέρι. Ο Μάθιου ήταν ένας απίστευτα προικισμένος ηθοποιός και ανεξίτηλο μέλος της οικογένειας της Warner Bros. Ο αντίκτυπος της κωμικής ιδιοφυΐας του έγινε αισθητή σε όλο τον κόσμο και η κληρονομιά του θα παραμείνει στις καρδιές τόσων πολλών. Αυτή είναι μια σπαρακτική μέρα και στέλνουμε την αγάπη μας στην οικογένειά του, στους αγαπημένους του και σε όλους τους αφοσιωμένους θαυμαστές του», σημειώνουν χαρακτηριστικά.

Αναπαύσου εν ειρήνη. Η καρδιά μου είναι με την οικογένειά του και σε όλους όσοι τον αγαπούσαν. Τι υπέροχος άνθρωπος, τόσο λυπηρό

Ο θάνατος του Μάθιου Πέρι έχει βυθίσει στη θλίψη τον καλλιτεχνικό χώρο, με πολλούς γνωστούς ηθοποιούς να λένε το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο ηθοποιό στα social media.

«Αναπαύσου εν ειρήνη. Η καρδιά μου είναι με την οικογένειά του και σε όλους όσοι τον αγαπούσαν. Τι υπέροχος άνθρωπος, τόσο λυπηρό» έγραψε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός Ian Ziering (ο Στιβ από το Μπέβερλι Χιλς) για τον χαμό του αγαπημένου ηθοποιού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ