«Δεν έπαιζα τον Τσάντλερ. Ήμουν» – Ο Μάθιου Πέρι έγραψε ιστορία στα «Φιλαράκια»

«Δεν έπαιζα τον Τσάντλερ. Ήμουν» – Ο Μάθιου Πέρι έγραψε ιστορία στα «Φιλαράκια»

Ο απολαυστικός Μάθιου Πέρι σε ορισμένες από τις πιο αγαπημένες στιγμές του ως Τσάντλερ Μπινγκ στα «Φιλαράκια».

Θυμόμαστε μερικές από τις καλύτερες στιγμές του Μάθιου Πέρι μέσα από τον χαρακτήρα του Τσάντλερ Μπινγκ στα «Φιλαράκια».

Ο Μάθιου Πέρι ως Τσάντλερ Μπινγκ στα «Φιλαράκια» πέρασε από διάφορες δουλειές και σχέσεις μέχρι τελικά να βρει το happy end του με τη Μόνικα Γκέλερ που υποδύθηκε η Courteney Cox και την απόκτηση των δίδυμων μωρών τους.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Γιατί το ντέρμπι θα είναι διαφορετικό σε σχέση με αυτό του ΟΑΚΑ

Ήταν στα απομνημονεύματά του «Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing» που κυκλοφόρησαν το 2022 που ο Μάθιου Πέρι έγραψε για το πώς ο δικός του μοναδικός τρόπος ομιλίας επηρέασε το έργο του ως Τσάντλερ Μπινγκ.

Δεν ήταν αυτό που νόμιζα ότι θα μπορούσα να παίξω τον Τσάντλερ. Ήμουν ο Τσάντλερ

«Διαβάζω τις λέξεις με έναν απροσδόκητο τρόπο, δίνοντας έμφαση που κανείς άλλος δεν είχε κάνει» έγραφε χαρακτηριστικά. «Ήμουν πίσω στην Ottawa με τους παιδικούς μου φίλους τους Murrays. Γελούσα εκεί που κανένας άλλος δεν το έκανε».

«Ήταν σαν κάποιος να με ακολουθούσε για έναν χρόνο, κλέβοντάς μου τα αστεία, αντιγράφοντας τους τρόπους μου, αποτυπώνοντας την κουρασμένη αλλά πνευματώδη άποψή μου για τη ζωή», συνέχιζε ο Μάθιου Πέρι.

«Δεν ήταν αυτό που νόμιζα ότι θα μπορούσα να παίξω τον Τσάντλερ. Ήμουν ο Τσάντλερ», προσέθετε ο αγαπημένος ηθοποιός που έφυγε από τη ζωή στα 54 του χρόνια.

Ο Μάθιου Πέρι και ο ρόλος του ως Τσάντλερ Μπινγκ στα «Φιλαράκια» είχε απήχηση στους φανατικούς θαυμαστές της σειράς και έζησε πολλές αξέχαστες στιγμές στις δέκα σεζόν της σειράς από το 1994 έως το 2004.

Καθώς οι θαυμαστές του και ο καλλιτεχνικός χώρος θρηνούν την απώλεια του Μάθιου Πέρι στα 54 του χρόνια, θυμόμαστε ξανά ορισμένες από τις εμβληματικές στιγμές του Τσάντλερ Μπινγκ στα «Φιλαράκια».

Σεζόν 4, επεισόδιο 12: «The One with the Embryos»

Ένα επεισόδιο εικασίας που αφορούσε το κατοικίδιο του Τζόι και του Τσάντλερ και τελείωσε με το γεγονός ότι κανείς δεν ήξερε τι δουλειά έκανε ο Τσάντλερ για τα προς το ζην.

Σεζόν 2, επεισόδιο 13: «The One After the Superbowl: Part 2»

Οποιαδήποτε εκπομπή μετά το Super Bowl είναι νικητής, με τα «Φιλαράκια» να έχουν guest star την Τζούλια Ρόμπερτς. Η λαμπερή ηθοποιός ήταν εκείνη την εποχή η κοπέλα του Μάθιου Πέρι, όπως είχε αποκαλύψει το 2022.

Ο Μάθιου Πέρι με την Τζούλια Ρόμπερτς στα «Φιλαράκια»

Ο Μάθιου Πέρι με την Τζούλια Ρόμπερτς στα «Φιλαράκια»

Για το επεισόδιο η Τζούλια Ρόμπερτς είχε παίξει τη Susie Moss, παλιά του συμμαθήτρια που έπαιρνε εκδίκηση γαι μια ντροπιαστική στιγμή που της προκάλεσε στο δημοτικό.

Σεζόν 6, επεισόδιο 24: «The One with the Proposal»

Δεν χρειάζεται να ειπωθούν πολλά για αυτό που ορισμένοι μπορεί να θεωρήσουν μια από τις πιο συγκινητικές τηλεοπτικές προτάσεις γάμου όλων των εποχών.

Σεζόν 5, επεισόδιο 14: «The One Where Everybody Finds Out»

Η αποκάλυψη της σχέσης του Τσάντλερ Μπινγκ με τη Μόνικα Γκέλερ σε έναν έναν ξεχωριστά τους συμπρωταγωνιστές τους στα Φιλαράκια.

Σεζόν 4, επεισόδιο 15: «The One with All the Rugby»

Ο Τσάντλερ προσπαθώντας να αποφύγει την ενοχλητική πρώην Τζάνις σε μια ξεκαρδιστική στιγμή, δίνοντας περισσότερα από 2 χιλιάδες δολάρια για ένα αεροπορικό εισιτήριο προκειμένου να της ξεφύγει στο αεροδρόμιο.

«Λοιπόν, υποθέτω ότι θα πάω στην Υεμένη» λέει χαρακτηριστικά ο Μάθιου Πέρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ