Η Ντούα Λίπα ανακοίνωσε το νέο της τραγούδι μετά από αινιγματικές αναρτήσεις

Η Ντούα Λίπα ανακοίνωσε το νέο της τραγούδι μετά από αινιγματικές αναρτήσεις

Το «Houdini» είναι το πρώτο τραγούδι της Ντούα Λίπα μετά το «Dance the Night», που ακούσαμε στο soundtrack για την ταινία «Barbie».

Η Ντούα Λίπα ανακοίνωσε την επιστροφή της μετά το «Future Nostalgia», με ένα νέο τραγούδι που θα ξεκινήσει τη νέα εποχή της. Σύμφωνα με την ανάρτηση της Λίπα, το καινούργιο κομμάτι της θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη, 9 Νοεμβρίου και ονομάζεται «Houdini» (Χουντίνι).

Σε ανάρτησή της αποκαλύπτει το εξώφυλλο του σινγκλ με την ίδια να… γλείφει τη γλώσσα του ειδώλου της σε καθρέπτη, ενώ προηγήθηκαν ποστ με αινιγματικά μηνύματα και εικόνες που παραπέμπουν στον Χάρι Χουντίνι.

Διαβάστε επίσης: Αποθέωσε τον Ολυμπιακό ο Νταμπράουσκας: «Η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα»

Οι πρώτες πληροφορίες για το τρίτο άλμπουμ της Ντούα Λίπα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Αφού πρώτα διέγραψε όλες τις παλιότερες αναρτήσεις της στο Instagram, η διάσημη τραγουδίστρια έκανε νέα ποστ, στα οποία άφηνε φαινομενικά ασυνάρτητες πληροφορίες, που, όμως, ήταν κρυφά μηνύματα για το νέο της τραγούδι.

Στις 31 Οκτωβρίου, για παράδειγμα, η Dua Lipa ανάρτησε ένα βίντεο, το οποίο συνόδευσε με τους αριθμούς: 4 8 9 9 14 15 21. Επίσης, σημαντική είναι και η ημερομηνία, καθώς ο Χάρι Χουντίνι πέθανε στις 31 Οκτωβρίου (του 1926).

Το νέο τραγούδι μετά το εξαιρετικό Future Nostalgia

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dua Lipa (@dualovelylove)

Το «Houdini» είναι το πρώτο τραγούδι της Dua Lip μετά το «Dance the Night», που ακούσαμε στο soundtrack για την ταινία «Barbie» (η Ντούα Λίπα έπαιξε στην ταινία, στο ντεμπούτο της ως ηθοποιού), ενώ το 2024 θα παίξει στην ταινία «Argylle», του Μάθιου Βων.

Το τελευταίο άλμπουμ της είναι το «Future Nostalgia», που κυκλοφόρησε το 2020 και κέρδισε το Βραβείο Γκράμι για το καλύτερο Pop Vocal Album το 2021. Το άλμπουμ απέσπασε εξαιρετικές κριτικές από τον Τύπο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ